Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Need kolm meeste poolt hinnatud omadust käivad naistele kõige rohkem närvidele

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Naised arutavad ühismeedias omadusi, mis neile meeste juures kohtingutel kõige rohkem närvidele käivad. Tuleb välja, et tegemist on vägagi levinud omadustega.

Mees, kes teab kõike kõige paremini

Lääne-Austraalia ülikooli vanemdotsent Gilles Gignac leidis 383 täiskasvanu hulgas tehtud uuringu käigus, et intelligentsus on ligitõmbavate omaduste hulgas lahkuse ja mõistvuse järel teisel kohal. Kuid intelligentsuse ja ninatarkuse vahel jookseb õhkõrn joon. 

Mees, kes arvab, et ta teab kõigest kõike ning ei ole võimeline tunnistama, et eksisteerib ka teemasid, mida ta nii hästi ei jaga, on eemaletõukav.

Mees, kes uhkeldab oma jõukusega

Redditi kasutajate arvates on täpselt sama eemaletõukav ka mees, kes oma rikkusega uhkeldab. On küll naisi, kellele mehe finantssaavutused korda lähevad, kuid enamike jaoks on see siiski pigem hoiatav märk. 

Isegi kui sul on lõputult raha, siis püüa sellest kohtingul mitte liialt rääkida.

Mees, kes on ärapanija

Naistele ei sümpatiseeri mehed, kes püüavad igal hetkel naise saavutusi seljatada. Kui naine räägib kohtingul, et käis hiljuti reisil ja mees hakkab selle peale lõputult oma viiest ümbermaailmareisist heietama, siis on olukord halb, kirjutab Indy100.

Tagasi üles