Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Naine tegi DNA-testi ja lahutas siis, kuid mitte analüüsi tulemuste pärast

Copy
Pahur ämm ja veel halvemas tujus minia.
Pahur ämm ja veel halvemas tujus minia. Foto: Shutterstock

DNA-testid võetakse mängu kõige sagedamini siis, kui on vaja lapse päritolu tõestada või ümber lükata. Sel naisel polnud testi tehes kahtlustki, kes on tema lapse isa, kuid ometi viis ta lahutuspaberid sisse päeval, mil testi vastused saabusid. Miks? 

Redditi foorumis räägib anonüümsena oma loo naine, kellel olid ämmaga juba mõnda aega suusad ristis ja riid pidevalt majas. 

Naine on oma mehega viis aastat abielus olnud ja plaanib nüüd ootamatul põhjusel lahutada. Naine selgitas, et ämm sekkub alati nende suhtesse ja dikteerib suunavalt domineerides, mida teha. Kuigi naine mõistab, et see pole tema abikaasa süü, ei mõista ta, et mees ei seisa tema eest, kui ema temas ebamugavust või talle hingevalu põhjustab. 

«See on tegelikult tõsi, kui öeldakse, et kui sa abiellud kellegagi, siis abiellud sa tema perega. Ma arvan, et see tähendab seda, et iga abikaasa peaks hoidma oma naise ja laste poole. Mu ämm alandab mind pidevalt, öeldes, et minu laps pole tema poja nägu, solvab mind ja nii edasi. Mees aga mind ei toeta, öeldes vaid, et mul poleks vaja ämmalt kuuldut südamesse võtta, vaid lasta konfliktil sinnapaika jääda,» kurdab meeleheitel naine. 

Ja just seetõttu, et mees oma naist ei kaitse, kavatseb haiget saanud, kuid südikas naine mehest lahutada. «Selline memmepoeg, kes mind oma ema eest kaitsta ei suuda, pole mind väärt,» lajatas naine. 

Tagasi üles