Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

USKUMATU Mees avastas 12 päeva pärast abiellumist, et tema pruut on tegelikult mees

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock.AI/Shutterstock

Indoneesiast pärit peigmees avastas 12 päeva pärast abiellumist, et tema pruut ei olegi tegelikult naine, vaid hoopiski mees, kes üritab talt raha välja petta. 

26-aastane mees, kes kannab nime AK, kohtus eelmisel aastal Instagramis oma tulevase elukaaslase Adinda Kanzaga. Nad hakkasid kohtamas käima ja iga kord, kui nad kokku said, oli Adina riietanud end traditsioonilisse moslemi niqab'i, mis kattis tema nägu. AK arvas, et naine on pühendunud oma usule.

Aasta pärast deitimist otsustasid nad abielluda. Intiimne ja väike tseremoonia toimus AK kodus, ilma et pruudi perekond oleks seal kohal olnud. Pruut olevat väitnud, et tal ei olegi lähedasi. 

Üsna pea pärast abiellumist hakkas mees tundma, et midagi on valesti, sest iga kord, kui ta soovis oma värske abikaasaga intiimsust jagada, jätkas naine talle rääkimist, et tal on menstruatsioon või halb enesetunne. 

Asjad muutusid veelgi kahtlasemaks, kui Adina keeldus peigmehe perega rääkimast ja jätkas kodus kogu aeg oma niqab'i kandmist. 12 päeva pärast pulmi õnnestus AK-l leida pruudi aadress. Selgus, et Adina vanemad on täitsa elus! 

Tema vanemad olid nõus AKga rääkima ja tunnistasid, et tegemist on tegelikult mehega, kelle nimi on ESH ja kes hakkas end naiselikult riietama 2020. aastal. Neil polnud aimugi, et nende poeg on isegi suhtes. Politsei sõnul kõlas Adina naiseliku häälega: «Tal on õrn hääl ja toon, mistõttu ei tekkinud tema naiseks olemises üldse kahtlust.»

Pärast uurimist vahistas politsei ESHi, kes tunnistas, et abiellus AKga, et varastada tema perekonna vara. Nüüd ähvardab teda süüdistus pettuses ja nelja aasta pikkune vanglakaristus. 

Allikad: NY Post, LADBible

Tagasi üles