Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

«Mehed löövad mulle jõusaalis kogu aeg külge – siis pööran end ümber ja nad ehmuvad»

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: CW Pix / Shutterstock

Fitnessitreener Maria jaoks pole midagi ebatavalist, kui teda päevast päeva võõrad mehed jõusaalis piidlevad. Aga kohe, kui Maria end ümber pöörab, saavad mehed suure üllatuse osaliseks. Milles võib asi seisneda? 

Veebis Mashas Peachesina tuntud Maria on online-treeningtreener, kes on tänu oma avameelsetele vlogidele ja jõusaalihäkkidele kogunud pea miljon jälgijat.

Oma hiljutises Tiktoki videos pealkirjaga «See on üks võimalus, kuidas neist lahti saada» on Maria jäädvustanud end selja tagant trenni tegemas, kui üks mees tuleb temaga juttu tegema. 

@mashaspeaches Thats one way to get rid of them #gymgirl #pregnanttiktok ♬ original sound - Maria

«Vabandage, preili. Kas te käite siin sageli?» küsib mees. Kui Maria end ümber pöörab, on näha tema ülisuurt beebikõhtu. Nimelt on naine veel viimaseid kuid rase, oodates vahvaid kaksikutest poisse. Mees kohkus aga vaatepildist silmapilkselt: «Oh, olgu siis.» Kusjuures naise kõhtu pole selja tagant üldse näha. 

Kommentaaride sektsiooni tormasid naisele aplodeerima sajad vaatajad – tunnistades, et ka nemad olid üllatusest üpris šokeeritud. «Vau, ma ei oleks oodanud seda,» ütles üks. Teine lisas: «Soovin, et näeksin raseduse ajal sama hea välja.»

Märksõnad

Tagasi üles