Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ROMANTIKA TAPJA Meeste levinud hügieeniharjumus on naised lõplikult leili ajanud (1)

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kogu maailmas tapab romantikat üks meeste levinud harjumus. Tuleb välja, et väga paljud mehed ei oska korralikult oma tagumikku pühkida.

Ühe mehe ebahügieeniliste käitumisviiside kohta postitati veebifoorumisse Reddit detailne kirjeldus, mis on pälvinud sadu kommentaare kaua kannatanud naistelt, sest selgub, et paljudel neist on kokkupuude sama räpaste harjumustega.

«Miks mehed ei oska oma tagumikku korralikult pühkida? Kallis aluspesu, mille ma oma kihlatule ostsin, on täis kakatriipe,» kirjutas üks naine foorumis.

«Olen olnud seksuaalselt aktiivne 15 aastat. Selle aja jooksul on kolm partnerit jätnud neljal korral voodisse kakatriibud,» lisas teine omalt poolt.

Naised jagavad sarnaseid lugusid ka mujal sotsiaalmeedias, kirjutab Daily Mail.

TikToki kasutaja Js.cuh, kes töötab uroloogi kabinetis, ütles, et kui mehed pärast uuringut püsti tõusid, jäi seitsmel korral kümnest uuringulauale kakaplekk.

See on jätnud paljud inimesed küsima: mis meestega toimub? Paraku ei ole selle konkreetse kaka-fenomeni kohta uuringuid tehtud.

Küll aga on selline lohakus tervisele ohtlik, ütles Texase gastroenteroloog Sameer Islam Men's Healthile.

«Tagumiku lohakas pühkimine võib põhjustada tõsiseid probleeme – infektsioone, hemorroide, sügelust ja ebamugavustunnet. Kui te puhastate oma tagumikku korralikult, säästab see teid hiljem paljudest hädadest,» lisas ta.

Tagasi üles