Merili Carola Kriisa käis hiljuti Albaanias Miss Summer World 2024 missivõistlusel ning tõi koju lausa kaks uhket tiitlit. «Märg lava ning suured ja märjad rahvuskostüümid lisasid pingeid, kuid olin ka siis positiivne ning aitasin ka teistel head energiat üleval hoida,» ütleb noor naine.

Kõnealune missivõistlus toimus Albaanias Vloras. «Albaaniast leiab imeilusaid vaateid ning sealne rahvas on väga toetav, eriti just missivõistluste suhtes. Võistluse käigus oli meil palju väljasõite just Vlora linnas ja ka Tiranas. Albaania on kindlasti nüüd üks mu südames olevaid riike ning ootan juba väga sinna naasmist,» räägib Merili.

Varem polnud neiu missindusega kokku puutunud, kuid nähes, et Staarikool korraldab casting'ut, et valida Eestile esindajat, tuli kindel otsus osaleda. «Miss Summer Worldi iludusvõistluse Põhja-Euroopa riikide rahvusdirektor ja Staarikooli asutaja, Top Model of the Planet 2022 Anna Birjukova kutsus mind lõppvooru ning sealne tagasiside oli positiivne. Minu teekond saigi alguse veidi vähem kui kaks kuud enne võistlust välja valituks osutudes. Anna Birjukovast sai minu igakülgne tugi ja nõuandja. Tema usk minu unistusse ja pidev eeskujuks olemine aitas ka minul enesekindlust koguda,» meenutab ta.