Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

JÕHKER TÜLI Telesaates lahvatanud skandaal lõhkus abielu

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Paljude noorpaaride jaoks tunduvad esimesed kuud pärast suurt päeva ikka veel mesinädalatena. Miranda ja Donny puhul ei võiks see tõest kaugemal olla, sest nende tülitsemine läks nii hulluks, et pärast kolme kuud abielu kaaluti lahutust.

«Mesinädalad lõppesid sel hetkel, kui me Mehhikosse Cancuni jõudsime,» kurtis Donny USA vestlussaates «Dr. Phil».

«Ta nuttis pidevalt ja tahtis koju minna. Me oleme kolm kuud abielus olnud ja me räägime juba abielu tühistamisest või lahutusest.»

Ta jätkas, et peamised probleemid on kiindumus, intiimsus ja pühendumine, enne kui väitis, et naine on väga egoistlik. Miranda vastas, et tema meelest mesinädalaid polnudki. Talle tundus, et nad olid juba 100 aastat abielus olnud.

Mis puudutab nende seksuaalelu, siis Donny ütles, et see on tundlik teema – kui tema tahaks naisega teineteist nautida, siis naisele meeldib asjad kähku ühele poole saada.

«Meie seksuaalelu on kohutavalt halb,» lisas Miranda.

Kõike seda arvesse võttes pole üllatav, et Dr. Phil tahtis teada, miks paar üldse abiellus.

«Ma armastan teda,» ütles Miranda. «Tema minevikus on inimesed teda varemgi maha jätnud ja ta pidevalt arvas, et ma jätan ta maha. Ma tõesti arvasin, et abiellumine annab talle kindlustunde.»

Naine tunnistas, et tal oleks abieluga lihtsam toime tulla, kui tal oleks lisaks kasvõi teine töökoht. Dr. Phili küsimusele vastates pidi naine tõdema, et see äkki aitaks tal abikaasat rohkem tolereerida, vahendab The Sun.

See pole paari ainus probleem. Donny olevat näinud üht Miranda e-kirja, kus naise eksmees kirjutas: «Sa oled alati minu mõtetes ja ma hindan kõiki sinuga koos veedetud aegu.» Naine vastas, et kõnealuse mehega polnud tal mingeid kavatsusi.

Dr. Phil juhtis kiiresti tähelepanu sellele, et Miranda olevat Donnyt enne abielu petnud. Naise meelest olid nad tüli käigus lahku läinud ning suundus kellegi teisega motelli, kuid Donny sõnul oli pidanud Miranda tolleks õhtuks lihtsalt perele külla minema.

«Ma sain pärast meie kihlumist teada. Ta rääkis lõpuks kogu tõe välja, mis tol õhtul juhtus,» ütles Donny.

Rääkides kaks aastat tagasi toimunud vahejuhtumist, tunnistas Miranda, et ta lootis, et kõnealuse teise mehega areneb suhe ja seetõttu saab ta Donnyst lahti. Dr. Phil sai  aru, et suhe kestis edasi, kuna teine mees ei olnud millestki enamast huvitatud.

Donny rõhutas, et naine vihkab seksi, lisades, et see pole temast tingitud. Siinkohal selgitas Miranda, et nad otsustasid olla intiimsed enne abielu ja see tekitas talle koduse kasvatuse tõttu süütunnet: «Ma teadsin, et enne abiellumist ei tohiks seksida, aga me tegime selle otsuse. Seetõttu arvasin, et abielluda on okei.»

Dr. Phil tõstatas küsimuse Miranda väite kohta, et tal oli ebameeldiv seks väljaspool abielu, sest naine olevat Donny teadmiste järgi 27 erineva inimesega maganud enne abielu: «Ja kas sa ei öelnud meie produtsentidele, et tegelikult oli neid 40?»

Miranda sõnul polnud mees teadlik konkreetsest arvust, lisades: «Ma ütlesin talle, et olin teinud oma minevikus mõningaid valikuid, mille üle ma ei olnud uhke.»

«Ma olen lihtsalt täiesti... 40? Ma ei saa aru,» ütles Donny pisarsilmi ja haaras enda peast.

«Mulle ei meeldi seda tunnistada. Mulle ei meeldi seda numbrit öelda. Ma ei taha seda kellelegi öelda, aga see ei ole see, kes ma täna olen. Ma tegin selle otsuse ja ma tegin palju valesid otsuseid oma minevikus. Ma tegin ka selle otsuse, et läksin selle teise mehega kaks aastat tagasi kaasa,» vastas Miranda.

Tagasi üles