VIDEOLUGU Liis Lemsalust Alar Kariseni - just neid kuulsuseid peavad eestlased kõige seksikamateks

Copy
Inimesed avaldasid, kes on nende meelest Eesti kõige seksikam kuulsus.
Inimesed avaldasid, kes on nende meelest Eesti kõige seksikam kuulsus. Foto: Kollaaž / Scanpix / Postimees

Kuna juba homme õhtul jagatakse meelelahutusauhindu ja selgitatakse välja ka Eesti kõige seksikamad kuulsused, uurisime inimestelt tänaval, keda nemad kõige seksikamaks peavad. Vastused olid üllatavad!

Ilu on vaataja silmades, samuti võib seksikus ja selle tase erineda inimeste erinevate omaduste tõttu. Kui nupp nokib, siis võib ka tavaline mees näida eriti ihaldusväärsena.

Sellele saime lausa tõestust, kui Jeremy Clarkson valiti teist aastat järjest Ühendkuningriikide ja Iirimaa seksimaimaks meheks. Cillian Murphy, Tom Holland, Idris Elba - sellistel meestel polnud isegi võimalust Clarkson troonilt kukutada.

Maarjamaal on lood aga hoopis teised. Viimase kolme aasta seksikaimateks meesteks on tituleeritud Ragnar Klavan, Franz Malmsten ja Ott Lepland. Naiste seast olid seksikaimad Keili Sükijainen, Grete Paia ning Grete Kuld.

Vaata meie äsja läbi viidud küsitlusest, mida inimesed tegelikult arvavad, sest tuleb välja, et rahva arvates väärivad seksikaima tiitlit teiste seas näiteks ka Marina Kaljurand ning Alar Karis. Kas leiad, et oled mõne vastusega päri?

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles