Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Politseinik jäi autosse lõksu ja saatis kinnipeetuga korda lubamatu teo

Copy
Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Shutterstock

Ameerika Ühendriikides Californias San Diegos lukustas politseinik end kogemata patrullautosse ja seksis naisega, kelle ta oli varem kinni pidanud.

Politseiametnik Anthony Hare vahistas autovarguses kahtlustatava naise ja viis ta ülekuulamisele. Teel alustas paar vestlust, mille politseiniku kehakaamera salvestas. Pärast lühikest intiimset vestlust soovis naine korravalvuriga seksida. Seejärel salvestas kaamera kinnipeetava oigeid, mis kostsid tagaistmelt. Naine vaikis alles pärast seda, kui ametnik teda lindistuse tegemise eest hoiatas.

Arestimaja sissepääsu juures lülitas Hare kaamera välja ja peatas auto hoone läheduses. Umbes 20 minutit hiljem helistas ta kolleegile ja küsis, kas tal on patrullauto varuvõtit. Kolleeg ütles hiljem, et Hare'i hääles kõlas paanika. Selgus, et ametnik lukustas end kogemata koos kinnipeetavaga tagaistmele ega saanud enam ust avada.

Tund hiljem tõi Hare'i ülemus võtme. Pahanduselt tabatud politseiniku sõnul istus ta tagaistmel, kuna läks uinunud naist äratama ja kesklukk kiilus ust sulgedes kinni. Ka kinnipeetav kinnitas, et tal pole teda vahistanud ametnikuga mingit pistmist, kuid uurimise käigus leiti paarikese riietelt spermaplekke. 

Pärast tunnistas kinnipeetav, et Hare küsis tema numbrit ja soovis naisega pärast vanglast vabanemist uuesti kohtuda. Kuu aega pärast juhtunut astus ametnik ametist tagasi.

Tagasi üles