Kuningas Charles leidis Catherine'ile asendaja (1)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Walesi prints William ja printsess Catherine.
Walesi prints William ja printsess Catherine. Foto: GEORGE ROGERS-POOL / SIPA / Scanpix

Vähiravi tõttu avalikest üritustest eemal olev printsess Catherine on saanud endale asendaja, kes jõudumööda tema tööasju üle võtab. 

Kuningas Charles oli samuti sunnitud pärast eesnäärmevähi ravi alustamist avalikke esinemisi vähendama. Lisaks seisab Walesi printsess Kate Middleton silmitsi vajadusega keskenduda oma tervisele, perele ja vähiravile. Kuid kuningliku paari liikmete ajakava on siseringi sõnul kuudeks ette planeeritud.

Väidetavalt võtab 35-aastane Yorki printsess Beatrice osaliselt üle printsess Catherine'i esindusülesanded. Printsess pole vähivõitluse tõttu avalikkuse ette ilmunud alates 2023. aasta detsembrist. Hispaania meediaväljaande Marca andmetel kiitis Beatrice'i kandidatuuri heaks kuningas Charles III isiklikult.

Printsess Beatrice on kuningas Charles III venna, Yorki hertsogi Andrew vanim tütar. Nüüd ilmub ta sagedamini avalikkuse ette ja asendab protokolliüritustel prints Williami abikaasat Kate'i. Beatrice'i on ilmselt juba oma kohustusi täitnud. Mitte kaua aega tagasi esines ta koos oma õe, printsess Eugeniega monarhi korraldatud vastuvõtul Buckinghami palee aedades.

Ka teised kuningapere liikmed on pidanud oma graafikuid tihedamaks sättima. Prints William on võtnud oma naiselt kohustusi ning kuningas Charlesi vankumatu tugi on nii kuninganna konsort Camilla kui õde Anne

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles