Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PILK PEALE 3 rusikareeglit, mille järgi Victoria Beckham riietub

Copy
Foto: DANNY MOLOSHOK / Reuters / Scanpix

Victoria Beckham sai 90ndatel kuulsaks ansambli Spice Girls Posh Spice'ina ja kurikuulsaks jalgpallur David Beckhami naisena. Üks mis kindel: 50-aastane Victoria on alati olnud ülistiilne. Allpool on kirjas kolm riietumisreeglit, millest ta alati kinni peab.

Victoria Beckham klassikalistes valgetes pükstes, millele ta annab värvi mustrilise pluusiga.
Victoria Beckham klassikalistes valgetes pükstes, millele ta annab värvi mustrilise pluusiga. Foto: Rw / mpi / Capital Pictures / Scanpix

1. Vähem on rohkem

Victoria stiili sobib kirjeldada kui minimalistlikult elegantset, mis sobib ideaalselt praeguse hillitsetud luksuse trendiga. Teisisõnu, Victoria väldib suurt hulka detaile ja värvilisi aksessuaare. Ta leiab, et parem on valida paar kvaliteetset rõivaeset, mida on lihtne omavahel kombineerida. See on ka palju jätkusuutlikum. Lihtsate plisseeritud pükste, hea lõikega pintsaku ja peenelt kootud kampsuniga oled sa stiilne ka järgmisel hooajal.

Victoria Beckham figuuri rõhutavas ja õlgu paljastavas, kuid samas keha katvas kleidis.
Victoria Beckham figuuri rõhutavas ja õlgu paljastavas, kuid samas keha katvas kleidis. Foto: Danny Moloshok / Reuters / Scanpix

2. Leia tasakaal

Victoria võib küll punasel vaibal paljast ihu välgutada, kuid ta leiab alati tasakaalu. Kui ta näitab dekolteed, katavad tema jalgu tavaliselt laia lõikega püksid. Kui ta aga kannab jalgu paljastavat miniseelikut, kannab ta pikkade varrukatega või kõrge kaelusega toppi.

Victoria Beckham elegantses, kuid jõulises rõivastuses.
Victoria Beckham elegantses, kuid jõulises rõivastuses. Foto: Laurent VU / SIPA / Scanpix

3. Kasuta moe jõudu, et olla enesekindlam

Kui sa soovid tööl kanda klassikalisi kontorirõivaid, millel on väike vimka juures, siis Victoria on selles absoluutne proff. Drapeeritud pluusid, mantelkleidid, ülisuured pintsakud, sirge lõikega püksid ja terava ninaga kingad on tähtis osa tema stiilirepertuaarist. Neist rõivastest õhkub bossi energiat, mis mõjutab positiivselt ka meie suhtumist ja enesekindlust. Nii et miks mitte kasutada moe jõudu, et saavutada edu.

Victoria 1990ndatel Spice Girlsis. Vasakult: Mel B, Geri, Victoria, Emma ja Mel C.
Victoria 1990ndatel Spice Girlsis. Vasakult: Mel B, Geri, Victoria, Emma ja Mel C. Foto: Michael Stephens

Allikas: Cosmopolitan

Tagasi üles