Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Netirahvas kahes leeris: pärast kohtingut saabunud sõnum külvab sotsiaalmeedias segadust

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Öeldakse, et vanus on vaid number, kuid mõnikord on põlvkondlikud erinevused nende ignoreerimiseks lihtsalt liiga suured.

Huvi teatud filmide vastu, lemmiktoidud ja see, kas sa oled kunagi saanud endale päris oma kodu lubada, on vaid mõned näited, mis põlvakondade erinevusi meelde tulevad, kuid TikToki kasutaja Elizabeth Castaldi on juhtinud tähelepanu veel ühele: tekstisõnumite sisule.

27-aastane sisulooja jagas sotsiaalmeedias 35-aastase mehega peetud sõnumivahetust. Paar oli eelmisel õhtul just kohtingul käinud.

Elizabeth oli mehe saadetud sõnumist hämmingus. Sotsiaalmeediasse postitatud videoklipis jagas ta pilti sõnumist, mille ta kohtingukaaslaselt sai. «Ma pean hakkama omaealiste inimestega kohtuma (aga ma ei hakka),» kirjutas noor naine video pealkirjas.

«Kas ta on halb tekstisõnumite saatja või on ta lihtsalt juba 35,» lisas ta videole.

Sõnumis kirjutas Elizabethi kohtingukaaslane: «Hei, mul oli eile õhtul lõbus. Ilusat päeva.».

Paljud video vaatajad ei mõistnud, miks naine sõnumi peale nii šokeeritud oli. «Ma olen segaduses, miks see halb on,» küsis üks neist video kommentaarides.

«Ma saan aru, et olen liiga vana, kui ma siin probleemi ei näe,» kirjutas teine.

Muidugi ei ole sõnum iseenesest halb, kuid Elizabeth selgitas, et selle sõnastus ei vihjanud kuidagi sellele, kas mees tahab teda uuesti näha.

«Selguse mõttes lisan, et mul ei ole ta vastu midagi. Ma lihtsalt ei oska teda lugeda ja ma tõesti tahan temaga teisele kohtingule minna,» kirjutas ta kommentaaris oma video all.

Mõned vaatajad püüdsid aidata Elizabethil soovitud vastust saada. Nad soovitasid tal mehele vastata. Nii saatis 27-aastane sisulooja vastuseks: «Mina ka! Loodan, et su päev läheb hästi.».

Kuid kui vestlus jätkus, siis Elizabeth sai enda sõnul kinnitust, et mees lihtsalt ei ole temast huvitatud, kirjutab Unilad.

Naine üritas järgmisele kohtingule vihjata, kuid mees vastas, et ta on tööga väga hõivatud.

Paljud video vaatajad soovitasid tal lihtsalt edasi liikuda ja leida keegi, kes on tema suhtes entusiastlikum.

@yogiinpinkk I have to start dating people my own age (but i wont) #dating #datingoldermen #badtexter ♬ CODY USED MY AUDIO AHHHHHH - james

Tagasi üles