KOOS VÕI LAHUS? Ajakirjanik tõmbas Jennifer Lopezi ootamatult liistule

Naine
Copy
Ben Affleck ja Jennifer Lopez.
Ben Affleck ja Jennifer Lopez. Foto: SCANPIX/REUTERS

Ebamugavasse olukorda pandud Jennifer Lopez pidi vastama oma hiljutise filmi pressikonverentsil abielustaatuse kohta.

Kuulujutud abieluraskustest kerkisid selle kuu alguses pärast seda, kui fännid said aru, et paari ei ole seitse nädalat avalikult koos nähtud.

Samuti väidetakse, et Ben kolis nende 55 miljonit eurot maksvast mõisast välja, kusjuures allikad ütlesid, et ta on abielule ammu selja keeranud, vahendab The Sun.

Oma uut Netflixi filmi «Atlas» reklaamivalt Jenniferilt küsis üks agar reporter küsimuse, millele kõik tahtsid vastust saada. Nimelt soovis ta teada, kas Ben Affleckiga seotud kuulujutud on tõesed.

«Ära tule siia sellise energiaga, palun,» vastas Jenniferi kaasnäitleja Simu Liu.

Näitlejanna, kes kandis üritusel oma abielusõrmust, lisas piinlikult: «Sa tead sellest paremini.»

Hoolimata sellest, et paar on hiljuti eitanud oma probleeme, väidavad allikad vastupidist.

«Kui oleks võimalus ajutisele hullumeelsusele tuginedes lahutada, siis ta teeks seda,» ütles üks Page Sixile.

«Ta tunneb, et viimased kaks aastat olid kui palavikuline unenägu ja nüüd on ta mõistusele tulnud ning mõistab, et see ei saa kuidagi toimida.»

«Neil hakkasid probleemid tekkima paar kuud tagasi, kui Jen oli hakanud tööalaseid kohustusi suurendama ja oma tuuriks valmistuma,» on teine allikas väitnud.

Fännid märkasid, et paar on hakanud üritustele eraldi saabuma, kusjuures Jennifer saabus selle kuu alguses Met Galale üksi.

«Põhireeglid on sellised, et Jennifer ja Ben võivad minna ja teha projekte, esinemisi ja tööd, mis ei puuduta üksteist täielikult ja hõlmavad kindlasti nädalate kaupa lahus olemist,» selgitas paari siseringi allikas nende suhte dünaamikat.

«Põhiline erinevus nende vahel on see, et Jennifer on igas olukorras uskumatult kuldse optimismiga ja Ben näeb kõike – ja ma mõtlen kõike – oma elus probleemina, mida ainult tema saab lahendada. Jennifer oskab hästi ignoreerida väikseid, tähtsusetuid asju ja keskenduda suurele pildile, Ben aga mitte.»

Teine allikas väidab, et kaks aastat abielus olnud paar on tülis: «See on läbi – nad on teel lahutusele ja seekord ei ole Ben süüdi. Ta keskendub nüüd tööle ja lastele.»

«Nad ei lakka kunagi üksteist armastamast, kuid Jennifer ei saa Beni kontrollida ja Ben ei saa Jenniferi muuta. See poleks kuidagi kestnud.»

Jennifer ja Ben taasühinesid 2021. aasta juulis pärast seda, kui nad olid kaks aastakümmet varem kihluse katkestanud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles