Aborti teinud naine: ma ei saanud riskida haige lapse sünnitamisega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

38-aastane kolme lapse ema pihtis Õhtulehele, et katkestas poolteise aasta eest soovimatu raseduse abordiga, kuna ei tahtnud riskida haige lapse sünnitamisega.
 

Naine tutvus oma abikaasaga ülikooli lõpupeol ja teineteise tundmaõppimise aega jäi väheks - juba paar kuud pärast tutvumist näitas rasedustest naisele kahte triipu, noored abiellusid ja riburada sündis perre kolm last.

Kuid samal ajal süvenesid abikaasade vahel probleemid – mees armastab liigselt alkoholi ning viis viimast aastat on naise-mehe voodielu peaaegu olematu.

Seepärast ei võtnud naine enam lõpuks ka beebipille, kuid ükskord, kui mees oli tarvitanud alkoholi, sundis ta naist endaga vahekorda astuma ja kondoom jäi kasutamata.

Peagi selgus, et naine ootab taas last, kuid enda sõnul ei mõelnud ta seekord abikaasa alkoholilembuse tõttu sekunditki, et lapse alles jätab: «Ma ei saa ega taha riskida haige lapse sündimisega,» põhjendas naine, kes samas paneb teistele südamele, et abort ei ole rasestumisvastane vahend.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles