Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

HEA MÕTE? Lily Allen tunnistas, et kontrollib abikaasa telefoni

Copy
Lily Allen ja David Harbour.
Lily Allen ja David Harbour. Foto: Shutterstock

Lily Allen rääkis oma telefoniharjumustest ning avaldas, kuidas ta abikaasa David Harbouri telefoni kontrollib.

Hiljuti The Sunday Timesile antud intervjuus selgitas Briti lauljatar, et nad abikaasaga kontrollivad, milliseid rakendusi neil kummalgi telefonis võib olla. Alleni sõnul on see tingitud sellest, et ta kasutab lastele mõeldud telefoni, mis nõuab vanemate sekkumist.

«Mul on nüüd lastele mõeldud telefon nimega Pinwheel. Sellel ei ole sirvimisvõimalusi ega sotsiaalmeediat, kuid Uber ja Spotify on siiski olemas.»

«Minu abikaasa kontrollib, mida mul on lubatud telefonis rakendustena kasutada. Mina kontrollin tema telefoni samuti.»

«Kuna need on lastele mõeldud, siis ta on kirjas minu vanemana ja mina olen tema vanem. Mis on sinu lapse nimi? David, 50-aastane,» naljatles lauljatar.

«Minu aju loominguline pool on nutitelefonide tõttu rikutud. Ma tunnen, et kõik tunnevad sama,» ütles ta. «Ma ei tea kedagi, kes võiks öelda, et nutitelefoni olemasolu parandab tema elukvaliteeti. Ma arvan, et see on meid kui inimkonda hävitanud. See on õudne, et need on loodud sõltuvust tekitama. Mõned meist on sõltuvustele rohkem vastuvõtlikumad isiksused kui teised.»

«Ma ei usu, et me inimestena oleme mõeldud selleks, et jagada ideid ja et need oleksid kivisse raiutud,» lisas laulja. «Me oleme mõeldud arenema inimestena. Kuidas sa peaksid seda tegema, kui sind tõmmatakse alati minevikus öeldud asjade eest liistule? Ma ütlesin seda 20 aastat tagasi, kui olin täiesti teine inimene, ei olnud veel abielus, polnud lapsi. Loomulikult oli mul teistsugune ellusuhtumine. Ärge pange mind selle eest vastutama.»

Allen on varem paljastanud, et tema ja Harbour poleks tegelikult ilma Covid-19 pandeemiata abiellunud.

Paar tutvus 2020. aastal eksklusiivses tutvumisrakenduses Raya ja abiellusid aasta hiljem Las Vegases.

Allen selgitas suhte seost pandeemiaga taskuhäälingus «Where There's A Will, There's A Wake», kus ta ütles, et neil oleks olnud keeruline leida aega koos veetmiseks, kui nad poleks olnud sunnitud koos elama, vahendab Independent.

«Ta on näitleja ja mul on kaks last, kes olid sel ajal kuus ja seitse,» ütles laulja taskuhäälingu saatejuhile.

«Ma ei tea, kuidas me oleksime suutnud üksteisega piisavalt aega veeta, et teada, et suhe meile sobib ning võtta risk koos Ameerikasse kolida.»

Ta lisas, et kuna nad olid sunnitud aasta aega koos elama, jõudis ta järeldusele, et suhe on võimeline toimima.

«Kui pandeemiat poleks juhtunud, siis ma lihtsalt ei saa aru, kuidas see võimalus oleks tekkinud.»

Allen ei tundnud kostüümis Harbourit profiilifotolt ära, kuna polnud varem näinud Jim Hopperina tuntud Stranger Thingsi staari. «Ma arvasin, et ta on nagu seksikas politseinik tõsieluseriaalist. Ta kandis politseiniku vormi.»

Tagasi üles