PILDID Selline näeb välja tüdruk filmist «The Ring» praegu

Naine
Copy
Foto: CAP/KFS/Scanpix

Kas mäletad pikkade mustade juustega väikest Samarat, kes telerist välja ronis? Ilmselgelt mäletad, sest ta on meile kõigile mällu sööbinud ja kargab sealt kõige ebasobivamal hetkel välja. Kuid hirmutavast tüdrukust on saanud ilus naine.

Vaevalt tekitas ükski teine film meie lapsepõlves rohkem õudusunenägusid kui «The Ring». Tänu elavale kujutlusvõimele ilmus Samara telekasahina saatel aeg-ajalt meie magamistuppa ja heitis meile juuste alt hirmutavaid pilke. Vean kihla, et ükski seda filmi näinud naine, kellel on tumedapäine tütar, pole ostnud talle valget pikka öösärki või kui on, siis kahetses seda varsti kibedalt. Tegelikult oli juba siis Samarat mänginud väike tüdruk väljaspool ekraani väga armas. 2003. aastal sai ta isegi MTV filmiauhinna parima kaabaka rolli eest.

Muidugi on sellest ajast möödas 22 aastat ja pisitüdruk on nüüd 33-aastane naine. «The Ringi» lapsstaar Daveigh Chase proovib nüüd kätt laulmises ja on isegi mänginud sellistes sarjades nagu «Cold Case» ja «CSI – Crime Scene Investigation».

Vaata ise!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles