NAISE PIHTIMUS Ma käin 25 aastat vanema mehega – aga ta ei tea mu suurt saladust (3)

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: yamel photography / Shutterstock

Noor naine on sattunud raskesse olukorda pärast seda, kui armus ülepeakaela endast 25 aastat vanemasse mehesse, kellega ta aga pole jaganud oma suurt «saladust». 

32-aastane naine, kes eelistab jääda anonüümseks, on paar kuud käinud väljas ühe võluva mehega. «Tal on ka väga kirglik külg, mis mind sügavalt köidab,» tunnistas ta Redditis.

Nende 25-aastasest vanusevahest hoolimata on paar tõeliselt hästi omavahel klappinud ja nende suhe on õitsenud sellest ajast, kui nad mõni kuu tagasi tutvumisrakenduses kohtusid. Kuid romantiliste õhtusöökide ja teineteise tundmaõppimise vahel pole naine talle veel oma lastest rääkinud. 

Ta jagas Redditis, et tal on 13-aastane poeg ja kümneaastane tütar, kes on tema elus väga tähtsad. Naine lisas: «Armastan neid tohutult, kuid millegipärast pole veel neist oma partnerile rääkinud. Nüüd tunnen, et olen ummikus: kuidas ma peaksin selle olukorraga toime tulema?»

Tema postitus sütitas paljusid inimesi oma arvamust avaldama. Enamus kutsus teda üles oma partnerile viivitamatult sellest rääkima. Üks inimene kommenteeris: «Räägi talle sellest nii pea kui võimalik, sest see on suur asi, mida oma kaaslase eest varjata ja midagi, mida oleksid pidanud esimesel kohtingul mainima. Ilmselgelt ei kavatse sa oma lastest lahti saada...»

Teine hämmeldunud Redditi kasutaja ei suutnud olukorra üle ära imestada: «Kuidas see pole kunagi jutuks tulnud? Ma saaksin aru, kui oleksid 19-aastane, aga oled ju 30-aastane naine. Küsida, kas kellelgi on lapsi, on väga levinud küsimus kohe alguses.»

Mida arvad sina, kallis Postimehe lugeja, kui suur mõju on laste olemasolul hilisemas elueas, kui alustad uuesti suhet? 

Tagasi üles