PILDID Lahutuskõlakate keskel olev Jennifer Lopez poseeris seksikal fotosessioonil

Naine
Copy
Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez. Foto: DFree / Shutterstock

Viimastel päevadel on olnud juttu sellest, et Jennifer Lopez ja Ben Affleck on lahutamas. Nüüd poseeris Hollywoodi staar seksikalt sotsiaalmeediasse postitatud fotosessioonil. 

54-aastane näitleja ja laulja jagas Instagramis pilte oma uusima filmi «Atlas» esilinastuselt Mehhikos, kandes julget ja vaevu keha katvat kleiti. Ta täiendas oma välimust teemantkõrvarõngaste ja suurte nahavärvi platvormkingadega. «¡Viva Mexico! @NetflixLat @Netflix #Atlas 3 päeva pärast,» kirjutas ta fotode juurde.

Tema fännid sattusid vaimustusse ega hoidnud kiidusõnadega tagasi. «IMELINE KUNINGANNA,» kirjutas üks. Teine lisas: «Kuidas sa lähed aina kuumemaks ja ilusamaks?»

Jennifer ja Ben on keeldunud kommenteerimast nende suhte ümber käivaid kuulujutte. JLod on viimasel ajal märgatud mitmel korral väisamas sündmusi ilma oma Oscari-võitjast abikaasata.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck.
Jennifer Lopez ja Ben Affleck. Foto: Tinseltown / Shutterstock

Paari, keda tuntakse kui «Bennifer», romantiline suhe algas 2000. aastate alguses. Nad kihlusid 2002. aastal, kuid läksid lahku 2004. aastal. Nad olid aastaid lahus, kuni astusid uuesti suhtesse 2021. aastal ja abiellusid juulis 2022.

Jennifer Lopezil on kaks last, Emme ja Max, kes sündisid 2008. aastal, kui ta oli abielus Marc Anthonyga. Ben Affleckil on kolm last, Violet, Seraphina ja Samuel, kes sündisid tema varasemast abielust Jennifer Garneriga.

2024. aastal on levima hakanud kuulujutud, et Jennifer Lopez ja Ben Affleck on lahutamas.

Allikad: TMZ, People, US Weekly

Tagasi üles