Paar pani lapsele ettevõtte nime: me ei pea nüüd 18 aastat sentigi maksma (1)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kas paneksid oma lapsele mõne ettevõtte nime?
Kas paneksid oma lapsele mõne ettevõtte nime? Foto: Shutterstock

Internetiühendus on tänapäeval väga oluline ja ilma selleta ei kujutaks igapäevaelu ettegi. Aga mida tuleks teha, et tasuta teenust saada? 

Ühele paarile oli internet ja selle eest mittemaksmine nii olulised, et panid oma lapsele teenusepakkuja nime. 

Šveitsi internetipakkuja Twifi tegi kampaania, milles tagas 18 aastat tasuta internetti perele, kes oma lapsele nende ettevõtte järgi nimeks Twifius või Twifia panevad. Kampaanialehel oli kirjas: «Laadige lihtsalt üles foto oma lapse sünnitunnistusest. Pärast kinnitamist annab Twifi teile 18 aastat tasuta internetti.»

2020. aastal võttis üks anonüümseks jääda sooviv paar Twifi pakkumise vastu, pannes oma tütrekesele nimeks Twifia. Vanemad, kes on seda tüdruku teise keskmise nimena kasutanud, väidavad, et panevad raha, mille nad muidu oleksid interneti peale kulutanud, oma tütre hoiukontole. Raha kuluks lapsele auto ostmiseks, kui ta täisealiseks saab ja juhiloa soetab.  

Siiski on neil hinges mõningad kahtlused, kirjutab Kidspot. Nimelt on lapse «firmanime» ees veel kaks eesnime ja nad paluvad anonüümsust, sest pelgavad avalikku narrimist ja mõistmatust. «See nimi tundus alguses endalegi võõras, aga mida edasi, seda suupärasemaks ja armsamaks see meile korrutades muutub,» ütles isa. 

Tagasi üles