KUNINGLIK EKSPERT See oli Meghan Markle'i esimene viga, enne kui asjad hakkasid allamäge minema

Christin Krass
, ajakirjanik
Copy
Sussexi hertsog prints Harry ja hertsoginna Meghan Markle.
Sussexi hertsog prints Harry ja hertsoginna Meghan Markle. Foto: Shaun Jeffers/Shutterstock

Meghan Markle jättis kuningliku perega liitudes alguses üsna hea mulje ja võitis kiiresti paljude Briti kuningapere fännide südame. 2019. aastal hakkasid asjad aga allamäge minema. Väidetavalt just selle kentsaka põhjuse pärast. 

Sussexi hertsoginna liitus kuningaperega, kui ta abiellus prints Harryga 2018. aastal. Kui algselt tundus, et Meghan on võitnud paljude fännide südamed, siis tema otsus 2019. aastal külastada seksitöötajatega tegelevat organisatsiooni ja kirjutada toetavaid loosungeid banaanide peale sai rahvalt kritiseerida. 

01.02.2019. Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan Markle visiidil heategevusorganisatsiooni One25 Ühendkuningriigis Bristolis.
01.02.2019. Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan Markle visiidil heategevusorganisatsiooni One25 Ühendkuningriigis Bristolis. Foto: Pool / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Briti kuningliku pere ekspert Liz Jones meenutas kõnealust juhtumit.

Meghan oli parasjagu visiidil külastamas endist prostituuti ja tema heategevusorganisatsiooni, mis aitas seksitöötajaid ja seisis nende õiguste eest. Talle räägiti, kuidas heategevusorganisatsioon One25 annetab seksitöötajatele toitu, kondoome, tekke, kuumaveepudeleid ja pakub neile nõustamisteenust.

Visiidi käigus aitas Meghan ka toidupakke kokku panna. Järsku tegi Meghan aga otsuse kirjutada banaanide peale positiivseid sõnumeid stiilis: «Ole tugev», «Sind armastatakse» jne. Meghan olevat öelnud: «Mul on idee. Ma nägin Ameerikas sellist projekti, kus lõunaosariikide koolides kirjutas üks naine igale banaanile väikese positiivse sõnumi, et lapsed tunneksid end hoituna.» See žest oli Sussexi hertsoginnale niivõrd meeldinud, et ta otsustas sama teha. 

Heategevusorganisatisooni One25ga kohtudes otsustas Meghan Markle kirjutada eksootilistele puuviljadele positiivseid sõnumeid. See aga vihastas välja paljud, kes leidsid, et see on alandav.
Heategevusorganisatisooni One25ga kohtudes otsustas Meghan Markle kirjutada eksootilistele puuviljadele positiivseid sõnumeid. See aga vihastas välja paljud, kes leidsid, et see on alandav. Foto: Toby Melville / AP / Scanpix

Sussexi hertsoginna tegevus põhjustas pahameelt. Seksitöötajad pidasid seda žesti alandavaks. «Inimestel on siin raske süüa ja magada ning ta kingib meile mõned ilusad puuviljade peale kirjutatud sõnad. Tal on vahendid, et meid rohkem aidata. See on solvav,» leidsid paljud seksitöötajad.

Allikad: DailyMail, Huffpost, Yahoo!Lifestyle

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles