Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

NAISE PIHTIMUS Mida teha? Mu poiss-sõber valetas mulle, et ta on arst, kuid tegelikult...

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Zoriana Zaitseva / Shutterstock

Kas olete kunagi kellessegi armunud tema karjääri pärast? 

Seksikatest õdedest macho'like tuletõrjujateni – paljud meist minestavad mõttest kellegi uhkest või põnevast ametinimetusest. Täpselt nii juhtus ühe ameeriklannaga, kes teadis, et tema kaaslane on arst, kuniks selgus tõde...

Redditis oma kogemust jaganud anonüümne naine väitis, et kohtus kolm kuud tagasi oma kaaslasega ühes tutvumisrakenduses. Mees olevat väitnud, et on arst, kes õppis bioloogiat väga mainekas Ameerika ülikoolis. 

Kuigi nad ei tundnud teineteist kaua, tõdes naine, et armus mehesse väga kiiresti. Naise sõnul oli mees romantiline, seks oli fantastiline ja midagi enamat ei olekski osanud soovida.

Naise «õnn» pöördus aga hiljuti täiesti pea peale, kui ta avastas, et kõik, mida mees oli talle endast öelnud, osutus valeks.

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Jasminko Ibrakovic / Shutterstock

«Eile õhtul sattusin Taco Belli sööma ja nägin teda seal leti taga töötamas,» kirjutas ta. 

«Vaatasime teineteisele otsa, kuid ei midagi enamat. Tellisin tema poole pöördumata. Siis läksin koju, et nähtut seedida.» Naine väitis, et proovis talle veel hiljem helistada, kuid tulutult.

«Kuidas ta sai mulle niimoodi valetada? Kas mehed teevad seda sageli? Olen täielikus šokis. Kas peaksin talle valetamise andestama ja suhtega edasi minema?»

«Või peaksin ta maha jätma? Ma pole kindel, kas ma oleksin talle võimaluse andnud, kui oleksin kohe alguses teadnud, et ta töötab Taco Bellis. Praegu olen temasse nii armunud,» kirjutas naine, küsides inimestelt nõu, mida teha. 

Netirahvas ütles sõna sekka

Naise lugu reetmisest on sellest ajast peale kogunud platvormil sadu kommentaare ning mõned kasutajad avaldasid, et neil on sarnane kogemus olnud. «Ma käisin väljas mehega, kes ütles mulle, et ta on ühe filmi-/meelelahutusfirma loovjuht. Olime vaid põgusalt koos, tal oli palju emotsionaalseid probleeme. Aastaid hiljem kandideeris see sama tüüp kummalise kokkusattumusena minu ülemuse isiklikuks assistendiks (mina viisin kandideerimist läbi) ja ma sain teada, et see kõik oli olnud täielik vale. Põhimõtteliselt oli ta produktsioonifirmas assistent,» kirjutab üks. 

Teine lisas: «Te saate tegelikult uurida, kas tal on arstiluba. On võimalik, kuid mitte tõenäoline, et ta ei valeta. Ma tean üht meest, kes oli meditsiinitöötaja, kuid sõitis Uberit, sest palk oli lihtsalt nii väike...».

Teised aga nimetasid naist ebaküpseks, väites, et ta ei peaks nii kiiresti inimestesse armuma. Üks kirjutas: «Ma proovin nüüd seda võimalikult viisakalt öelda, aga sa ei kõla nagu oleksid täiskasvanud. Esiteks kolm kuud on väga lühike aeg, sellest ei piisa armumiseks.»

Kallis Postimehe lugeja, kui oluline on sinu jaoks kaaslase amet?

Märksõnad

Tagasi üles