SÄRAV GALERII Tallinn Design House tähistas stiilse peoga sünnipäeva

Naine
Copy
Tallinn Design House tähitsas 7. sünnipäeva.
Tallinn Design House tähitsas 7. sünnipäeva. Foto: Tallinn Design House

17. mail tähistas Tallinn Design House’i seitsmendat sünnipäeva. «Seitse aastat on ühe moepoe ja disainerite ühisturundusplatvormi jaoks juba päris märkimisväärne saavutus,» rääkis Tallinn Design House’i juhataja Anu Lõhmus. 

«Oleme südamest tänulikud tublidele disaineritele, kes vaatamata keerulisele majandusolukorrale on täis tegutsemistahet ning loomingulisust ja leiavad uusi ärimudeleid. Tänu neile saame ka meie rõõmustada kliente Eesti disainiga,» sõnas Lõhmus.

Seekordse sünnipäevapeo fookusteemaks oli uus- ja taaskasutus. Oma kogemusi jagasid ehtebrändide SOMA ja ONEHE disainer ja loovjuht Sofia Hallik ning Svetlana Agureeva, kes loob upcycled särke BY AGUREEVA brändi alt.

«Olen proovinud kohandada taaskasutuse mudelit ka enda ärisse,» rääkis Sofia. «Väärismetallidest ehted on nii ehk naa taaskasutatud, sest keegi ju ei viska kulda või hõbedat prügikasti. Enne koroonapandeemiat tegin koostööd ühe Eesti ettevõttega, mis remontis lennukeid. See oli väga huvitav kogemus – astud suurde angaari, seal on suured lennukid, ja siis nad ütlevad – palun, siin on üks vasaku tiiva tükk. Need metallid on kerged, vastupidavad ja allergiavabad.»

Kirsiks tordil stiliseeris Svetlana sünnipäevapeol Tallinn Design House’i töötajad enda ja Sofia brändide loominguga. Lisaks kasutas ta tooteid Tallinn Design House’i PRE-loved väljapanekust, kus on nii klientide toodud Eesti disainerite rõivad kui disainerite endi varasemate kollektsioonide näidised.

Vaata galeriist, mis säraval peol täpselt toimus ja kes üritusele kohale tulid!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles