VIIMASED SÕNAD Haiglaõde jagas, mida inimesed kõige tihedamini enne surma ütlevad

Naine
Copy

Haiglaõde Julie jagas TikTokis videot, milles selgitab, mis juhtub inimestega nende viimastel hetkedel ja kuidas nad sageli näevad nägemusi oma surnud lähedastest.

Haiglaõde on paljastanud, et enamik inimesi lausub enne surma samad kolm sõna ja selgitas, millised surma kõrvalnähud on tavalised.

Julie jagab TikTokis kogemusi ja nõuandeid surmaärevuse kohta oma 1,5 miljonile jälgijale. Ta ütleb, et surmasuus olevad patsiendid näevad nägemusi oma surnud lähedastest, kes ilmuvad vaimude või inglitena.

Lahkunud pereliikmete ilmingud tulevad sageli koos sõnumiga, et nad tulevad koju. Julie sõnul on kõige tavalisem lause, mida inimesed enne surma ütlevad: «Ma armastan sind.» Samuti mainivad oma ema või isa, kes tavaliselt on siit ilmast lahkunud.

Teises videos räägib Julie sellest, mis juhtub tavaliselt kehaga, kui inimene sureb loomulikul põhjusel. Ta selgitab, et muutused hingamises, nahavärvuses ja palavik on kõik tüüpilised sümptomid.

«Hingamismustrid muutuvad elu lõpu poole aktiivse suremise faasis, mis on tavaliselt paar tundi kuni paar päeva enne surma.»

Ta lisab, et kuigi enamik peresid võib arvata, et see viitab sellele, et midagi on valesti, ei ole see üheksal korral kümnest nii.

Julie rääkis ka, kuidas surija nahavärv võib muutuda, näiteks on nende jäsemed lillakat värvi. Ta ütles, et see on normaalne osa surmaprotsessist ega viita sellele, et midagi on valesti.

«Palavikku esineb ka palju, sest me kaotame võime kontrollida südametemperatuuri, nii et meie temperatuur kõigub elu lõpus. Jällegi, see kõik on väga normaalne ning osa surma- ja suremisprotsessist.»

«Olen seda kogenud oma ämmaga. Ta ütles: «Tere, emme!» ja lahkus vaikselt,» ütles üks kommenteerija.

«Minu voodihaige vanaema tõusis püsti, pesi end puhtaks, riietus ning ütles: «Ma pean olema valmis, kui nad mulle järele tulevad,»» lisas teine kommentaator.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles