VAJUTA PIDURIT Nende nippidega vabaned enneaegsetest vananemise märkidest

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Donna Tait on olnud kosmeetik üle 45 aasta - see tähendab, et naine on kogu oma tööelu veetnud professionaalses ilutööstuses. Enamikke näonaha kahjustusi on võimalik vältida ja sellega liigvaraseid vananemise märke vältida.

Donna Tait ütleb ausalt välja, miks sinu nahk näeb vanem välja kui peaks.

Sinu nägu on must

Mitsellaarvesi ei ole puhastusvahend. See eemaldab meigi hilistel õhtutundidel, kui tavapärase rutiini jaoks energiat napib. Kuid see ei ole näo puhastamine. Naha lohakas puhastamine on peamine põhjus, miks nahahooldus ootustele ei vasta.

Paljud naised kasutavad puhastmiseks näopuhastuslappe: need on täis vastikuid kemikaale, kuivatavad nahka ja neid tuleks iga hinna eest vältida.

Salongides puhastatakse nägu korduvalt ja nii tuleks näo eest ka kodus hoolitseda - absoluutselt igal õhtul. Kasutama peaks mahapestavat puhastusvahendit ja alkoholivaba rahustavat toonikut, kirjutab Daily Mail.

Sa oled truudusetu

Nahahoolduse toodete pidev vahetamine mitte ainult ei kahjusta nahka, vaid see on ka täielik raha raiskamine.

Üks suurimaid probleeme on vastuoluliste koostisainete kasutamine, mis käsivad nahal toimida vastandlikult - üks võib panna nahka vähem ja teine rohkem rasu tootma.

Pea meeles, et tulemuste nägemiseks pead andma toodetele vähemalt kolm kuni neli nädalat mõjuaega. Ole kannatlik!

Sa ignoreerid tegelikku põhjust

Liiga paljud inimesed mõtlevad oma naha üle pealiskaudselt ja tegelevad pigem sellega, mis neile ei meeldi, kui selle põhjusega - sageli kasutavad nad valesid tooteid ja teevad nii asja veel hullemaks.

Millised naha vananemisega seotud probleemid ka ei oleks, tegele kõigepealt nende põhjusega.

Sul on «dieedi nägu»

Suur kaalulangus ja kaalutõus mõjutavad meie nahka tugevalt. See ei pruugi olla nähtav 20ndates või 30ndate aastate alguses, kuid vananedes põhjustab see naha lõtvumist. Sageli on näokontuuride «langus» vananemisest rohkem tingitud kui kortsud - ja see annab õnnetu ilme.

Kui näljutad oma keha, siis näljutad ka nahka. Nahk vajab korralikuks toimimiseks niisutust, lipiide, antioksüdante ja toitaineid.

Kui oled 45-aastane või vanem ja seadnud eesmärgiks kiire kaalulanguse, siis tea, et võid ohverdada väiksema kleidimõõdu nimel noorusliku välimuse ohverdada.

Sul on «veini nägu»

Mõtle kaks korda, kas tasub järgmise veiniklaasi järele haarta. Alkohol kuivatab nii siseorganeid kui nahka.

Samuti kahandab see organismi toitainete ja vitamiinide taset, eriti A-vitamiini, mis omakorda vähendab meie kollageeni ja elastiini ning naha imeliste noorusvalkude sisaldust.

Lisaks muutub alkohol meie kehas suhkruks ja liigne suhkur hävitab kollageeni ja elastiini kiudusid - see omakorda tekitab kortse.

Sinu nahk ei valeta ja dehüdratsioon, peenikesed jooned nahal, tumedad ringid, tuhmus, põletik ja imelik värvus on kõik märgid, mis ütlevad, et oled alkoholiga liialdanud.

Sa unustasid, et parim vananemisvastane vahend on uni

Korralik kaheksatunnine uni on taastumiseks hädvajalik ja unetus on vananemise peamine tegur, sest see mõjutab keha võimet toota terveid rakke.

Kui oleme väsinud, toodab meie keha liiga palju kortisooli ja adrenaliini ning see muudab inimese välimuse vanemaks.

Leia viis, kuidas enne magamaminekut lõõgastuda ja sinu nägu tänab sind selle eest, sest uni on üks kõige alahinnatumaid vananemisvastaseid vahendeid.

Tagasi üles