Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

VIDEOD Kas vabandusest piisab? Räppar Diddy jõhker rünnak kallima vastu jäi kaamerapildile

Naine
Copy
Räppar Diddy ja Casandra Ventura.
Räppar Diddy ja Casandra Ventura. Foto: Scanpix / Zuma

Sean Diddy Combs vabandas oma tüdruksõbra ründamise eest. Varem juhtunut kategooriliselt eitanud mees võttis teo omaks pärast seda, kui avalikkuseni jõudsid rünnakut kinnitavad videod.

Reedel avaldas CNN mitme kaameranurga põhjal koostatud 2016. aasta järelevalvevideo, mis näitas Combsi 2016. aasta vahejuhtumi ajal InterContinental Hotel Century Citys. CNN kontrollis asukohta avalikult kättesaadavate fotode põhjal endise hotelli interjööriga.

Videol on näha, kuidas Ventura väljub hotellitoast ja kõnnib liftide poole. Combs, kellel on rätik ümber vöökoha, jookseb Ventura järel mööda koridori, haarab teda kaelast ja viskab naise põrandale. Hoides ikka veel ühe käega rätikut kinni, pöördub ta Ventura poole ning lööb lamajat korduvalt.

Kui Ventura on maas, võtab Combs liftide lähedal põrandalt kätte käekoti ja kohvri. Ta pöörab ümber ja lööb Venturat uuesti. Seejärel tõmbab ta Venturat dressipluusist kinni hoides tagasi toa poole ja siis kõndis eemale.

Seejärel on näha Venturat aeglaselt püsti tõusmas. Ta korjab põrandalt oma isiklikud esemed ja liigub lifti lähedal koridoris seinal oleva telefoni järele. Diddy, ikka veel rätikusse mähituna ja sokkides, naaseb. Otse turvakaamera vastas olevast peeglist on näha, kuidas Diddy naist lükkab. Siis istub ta toolile, haarab laualt eseme ja viskab selle jõuga Ventura poole.

Novembris süüdistas Ventura Combsi vägistamises ja väärkohtlemises.

«Mõistes, et tema põgenemine ajab Combsi tema suhtes veelgi rohkem vihale ja ta jääb täielikult kinni väärkohtlemise nõiaringi, naasis Ventura hotelli kavatsusega põgenemise eest vabandada,» väidetakse kaebuses. «Kui ta naasis, soovitasid hotelli turvatöötajad tal tagasi taksosse istuda ja koju minna, viidates, et nad olid näinud turvakaamera salvestust, millel Combs peksab Venturat ja viskab teda hotelli koridoris klaasiga.»

Kaebuses väidetakse, et Combs maksis koridori turvasalvestuse eest InterContinental Century Cityle 50 000 dollarit.

«See hotell ei ole enam IHG juhtimise all ja meil ei ole juurdepääsu varasematele vahejuhtumite dokumentidele või filmimaterjalidele,» ütles InterContinental Hotelsi esindaja.

Ventura, kes oli ametlikult Combsi plaadifirmaga lepingu sõlminud, väitis oma hagis, et mees kasutas oma võimu ja mõju tema üle kogu nende professionaalse ja romantilise suhte vältel. Hagiavalduse kohaselt oli ta 19-aastane, kui nad kohtusid, Combs oli 37-aastane ning nende ärisuhe kestis kuni 2019. aastani. Nende vahepealne suhe kestis aastatel 2007–2018.

Pühapäeval avaldas Combs Instagramis video, kus ta vabandas intsidendi eest, mida ta varem oli eitanud.

«On nii raske mõtiskleda oma elu kõige tumedamate hetkede üle, aga mõnikord peab seda tegema,» ütles Combs Instagrami postitatud videoavalduses. «Minu käitumine selles videos on andestamatu.»

Ta jätkas: «Ma võtan täieliku vastutuse oma tegude eest selles videos. See ajab mul südame pahaks. See ajas mul südame pahaks siis, kui ma seda tegin. See ajab mul südame pahaks ka praegu.»

Combs ei maininud Venturat nimeliselt.

Ventura advokaat Meredith Firetog ütles pühapäeval pärast seda, kui Combs oli vabanduse avaldanud: «Combsi viimane avaldus puudutab rohkem teda ennast kui neid paljusid inimesi, kellele ta on haiget teinud. Kui Cassie ja mitmed teised naised endast teada andsid, eitas ta kõike ja vihjas, et tema ohvrid jahivad tema raha. See, et ta oli sunnitud vabandama alles siis, kui tema korduvad eitused olid valeks osutunud, näitab tema haletsusväärset meeleheidet ja tema ebaausad sõnad ei kõiguta kedagi.»

Combs eitas varem täielikult Ventura novembris esitatud süüdistusi, milles Ventura väitis, et teda vägistati 2018. aastal ning Combs on teda aastaid korduvalt füüsiliselt ja muul viisil väärkohelnud.

Samuti on Combs oma pressiesindaja kaudu eitanud väiteid viiest teisest tsiviilhagist, mis tema vastu esitati pärast Ventura hagi, ning tema advokaat on nimetanud mehe vastu tehtud väiteid valedeks ning lisanud, et hagejate motiiviks on rahaline kasu ja avalik tuntus.

«See sisutühi video on vaid täiendavalt kinnitanud Combsi häirivat ja röövellikku käitumist. Sõnad ei suuda väljendada julgust ja tugevust, mida Ventura on näidanud, et toimunu avalikkuse ette tuua,» ütles Ventura teine advokaat Douglas H. Wigdor reedel tehtud avalduses.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles