Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

NALJAKAS KLÕPS Naise veebi postitatud fotolt paistab kahetsusväärne detail

Copy
Kui hea välja näha, siis miks mitte see ka pildile püüda.
Kui hea välja näha, siis miks mitte see ka pildile püüda. Foto: Shutterstock

Kulutulena on levimas foto 22-aastasest Connie White'ist, kes tegi enne laupäevaõhtust peole minekut endast süütu foto ja postitas selle sotsiaalmeediasse. Miski sellel fotol näeb aga väga vale välja. 

2020. aastal tehtud foto levib internetis kulutulena juba mitmendat ringi ja pakub lõuapoolikutele ja naljahammastele palju kõneainet. 

Šotimaalt Falkirkist pärit Connie White valmistus peole minema ja nähes oma punases kleidis võrratu välja, otsustas ta selle hetke fotona jäädvustada. Kaunist klõpsu sotsiaalmeedias jagades ei osanud ta aga ette arvata, kui palju see levima hakkab ja miks. 

Terava silmaga tähelepanelikud vaatajad osutasid detailile, mis peegeldus fotol naise kahe jala vahel. See miski, mis tegelikult oli vaid naise jala peegeldus, nägi välja nagu hiiglaslik kleidi alt välja rippuv peenis. 

Tuhandeid naerutava foto saladus laheneb, kui seda korralikumalt vaadata või pilti suurendada, sest siis on näha, et tegu on süütu jalasääre peegeldusega. Kuid esmapilgul võib vaatepilt tõesti veidi ootamatult mõjuda. 

Tagasi üles