KORRALIK SAAK Briti kõige ihaldatum poissmees hakkab abielluma (1)

Naine
Copy

Westminsteri seitsmes hertsog, keda on kutsutud Suurbritannia üheks kõige ihaldatumaks poissmeheks, on alates juunist ametlikult hõivatud. Aasta kõige oodatum pulmapidu leiab aset 7. juunil.

Hugh Grosvenor on üks Ühendkuningriigi rikkamaid mehi, kelle hinnanguline netoväärtus on 9,73 miljardit naelsterlingit ehk umbes 113 miljardit eurot.

Kuigi Grosvenor eelistab üldiselt madalat profiili hoida, on ta väidetavalt väga lähedane kuningliku perekonnaga, sest kuningas, kuninganna ja Walesi prints osalevad tõenäoliselt järgmisel kuul mehe pulmas.

Kuningas Charles on Hugh' ristivanem ja oli kohal tema ristimisel 1991. aastal.

Hoolimata sellest, et Hugh Grosvenorile kuulub umbes pool Mayfairist, on plaanis pärast pulmapidu ka Londonist lahkuda, kirjutab Independent.

Selgitades oma põhjusi, miks ta loobub elust pealinnast oma Cheshire'i maavalduse kasuks, ütles ta, et lahkumine oli väga lihtne otsus ja loodab oma peatse abikaasaga selles piirkonnas pesa punuda.

«See on ilmselgelt koht, kus me hakkame elama. Me ehitame oma elu koos ja tahame olla siin palju püsivamalt ja tõesti juurduda. Nii et jah, see oli lõpuks väga lihtne otsus.»

Prints William aga hindab hertsogit nii kõrgelt, et tegi temast 2013. aastal prints George'i ristiisa.

Grosvenor on lähedane sõber ka prints Harryga, kes palus hertsogi Archie ristiisaks. Väidetavalt ei kutsutud Harryt ja Meghanit siiski aasta suurimasse pulma.

Hertsog päris oma tiitli ja Grosvenori mõisa 2016. aastal pärast oma isa Gerald Grosvenori surma. Tollal oli Westminsteri toonane kuues hertsog Ühendkuningriigi rikkaim maaomanik.

Nüüd kuulub tema pojale üle 300 hektari suurune Grosvenori mõis, mis koosneb mõnest Londoni kõige ihaldusväärsemast linnaosast, sealhulgas Mayfairist ja Belgraviast.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles