FÄNNID PETTUNUD Kelly Clarkson paljastas oma kaalulanguse saladuse

Naine
Copy
Kelly Clarkson.
Kelly Clarkson. Foto: Scanpix / Reuters

Kelly Clarkson (42), kes on juba mitu kuud olnud spekulatsioonide keskmes oma kiire kaalulanguse pärast, tunnistas, et arstid kirjutasid talle pärast vereanalüüsi kaalulangetamise ravimit. Ta rõhutas, et ei kasutanud Ozempicut, kuid ei avaldanud, millist ravimit ta selle asemel kasutas. Staar väitis varem, et ta kõnnib rohkem ja on vähendanud süsivesikute tarbimist. See tegi tema fännid pahuraks, nimetades naist valetajaks.

Kelly mööndus tuleb vähem kui viis kuud pärast seda, kui ta jaanuaris People'ile ütles, et tema kaalulangus oli osaliselt tingitud suuremast füüsilisest aktiivsusest ja tervislikust toitumisest. Extra TV andmetel kaotas ta ligi 27 kilogrammi, kuigi Kelly ise ei ole täpset arvu avaldanud.

Popstaar rääkis, et hakkas ravimeid võtma pärast arsti korduvaid soovitusi. «Minu arst ajas mind umbes kaks aastat taga,» ütles ta. «Ütlesin, et ei, ma kardan seda. Mul on juba kilpnäärmeprobleemid.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles