Printsess Diana sugulased seisavad üksmeelselt prints Harry selja taga

Naine
Copy
Prints Harry viibis Suurbritannias.
Prints Harry viibis Suurbritannias. Foto: Scanpix / Zuma

Kui kuninglik pere on prints Harryle enam-vähem selja keeranud ja kuningas Charles ei leidnud poja Suurbritannias viibimise ajal tema jaoks aega, siis printsess Diana sugulased seisavad kindlalt prints Harry selja taga.

Sel nädalal toimunud Invictuse mängude jumalateenistusel ei osalenud ükski kuningliku perekonna liige peale prints Harry. Küll aga tulid printsi toetama lahkunud Walesi printsessi noorem vend Charles Spencer ja vanem õde leedi Jane Fellowes, kes kõndisid kõrvuti St Pauli kirikusse ning vestlesid seejärel oma nüüdseks USAs elava õepojaga.

Jumalateenistusel tehtud fotodelt on näha, et prints Harry oli nendega elavas vestluses, olles ilmselgelt rõõmus, et nad kohale tulid.

Charles Spencer saabus Londonis toimunud jumalateenistusele.
Charles Spencer saabus Londonis toimunud jumalateenistusele. Foto: Scanpix/EPA

Samal ajal pidas kuningas Charles, kes oli samuti Londoni kesklinnas toimunud jumalateenistusele kutsutud, Buckinghami palees hooaja esimest aiapidu.

Monarhiga ühinesid kuninganna Camilla, Edinburghi hertsog ja hertsoginna, kuninglik printsess ning Gloucesteri hertsog ja hertsoginna.

Ainsad kõrgemad kuninglikud isikud, kes puudusid, olid Walesi prints ja printsess, kirjutab Daily Mail. William jagas Windsoris auhindu ja Kate Middleton tegeleb endiselt oma tervisega.

Prints Harry pressiesindaja väitis teisipäeval, et kuningas oli liiga hõivatud, et oma nooremat poega tema põgusal visiidil näha. Kolmapäeva õhtul viitasid palee allikad aga, et ametlikke taotlusi kuningaga kohtumiseks polnud esitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles