FOTOD 56-aastane Pamela Anderson püüab pilke nii meigiga kui ilma

Naine
Copy
Pamela Anderson.
Pamela Anderson. Foto: Scanpix / Capital Pictures

«Rannavalve» staar Pamela Anderson (56) ilmus nädala alguses ühe õhtu jooksul avalikkuse ette nii meigiga kui meigita. Naine on alates möödunud aasta sügisest seltskonnaüritustel silma paistnud just meigivabalt. 

Pamela Anderson saabus New Yorgis La Mercerie's toimunud Met gala eelpeole täiesti meigivabalt. 

See pole muidugi esimene kord, kui Anderson meiki ei kanna. Tegelikult on loomulik välimus olnud tema signatuur alates hetkest, kui ta 2023. aasta oktoobris meigita Pariisi moenädalal käis, kirjutab InStyle.

Pamela Anderson Pariisi moenädalal.
Pamela Anderson Pariisi moenädalal. Foto: Scanpix / Sipa

«Ma olen kodus meigivaba, miks mitte ka Pariisi moenädalal,» ütles ta hiljem ajakirjale People. «Ma tõesti ei teadnud, et keegi seda märkab, aga mul on hea meel, et sellest sai positiivne sõnum.» Ta lisas: «Ma ei pea enam lahe olema. Ma võin lihtsalt olla mina ise. See on väga vabastav, kui saad end oma nahas mugavalt tunda.»

Pärast seda on Anderson oma loomuliku välimusega laineid löönud sellistel üritustel nagu 2023. aasta moeauhindade jagamine ja 2024. aasta Oscarite järelpidu.

Kuid Met gala põhiüritusele tuli Pamela seekord jumestusega. Naine säras üritusel kreemjas õhtukleidis ja tema naeratus ei jätnud vist küll kedagi külmaks.

Pamela Anderson Met gala punasel vaibal.
Pamela Anderson Met gala punasel vaibal. Foto: Scanpix / EPA
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles