Kahe lapse ema: võtke lapsed poodi kaasa

Prisma Peremarket
Copy
Ninel Hint
Ninel Hint Foto: Erakogu

Mõjuisik Ninel Hint on üheaastase Noeli ja kolmeaastase Björni ema ning tema igapäevarutiini kuuluvad ka toiduvalmistamine, toidukordade kavandamine ja söögikraami ostmine. Nädalamenüü ja kokkamise planeerimine võib teinekord aga raskusi valmistada, eriti kui sisseoste tuleb teha koos lastega. Ninel annab ülevaate, mis on noorperedele poodlemisel oluline ning miks peaks lapsed ostude tegemisel kaasas olema.

Kahe lapse ema Ninel valib toidupoodi eelkõige selle järgi, kus on suur ja lai valik. “Kuna olen inimene, kes toidupoode ja toidupoes käimist fännab, siis poevalik oleneb eesmärgist. Suuremad ostud, nagu nädalavarude täitmine, teen laia valiku ja heade hindade pärast alati Prismas. Talvel hindan ka võimalust parkida auto maa-alusesse sooja parklasse. Aga mul on mitmeid lemmiktooted, mida saab ainult kindlatest poodidest, nii et satun aeg-ajalt uudistama pea igasse toidupoeketti.”

Suurt kogust asju koju valmis varuda ei pea Ninel vajalikuks. Nende perele sobib kõige paremini just nädala söökide etteostmine. Kuigi Ninel tooteid hulgi kokku ei varu, on tal kindlasti teatud kogus laste lemmiksnäkke ja hügieenitarbeid iganädalaselt kodus olemas. “Me ei ela poodidest kaugel ja kuna me pole suured varujad, siis planeerime ostud pigem jooksvalt ja vastavalt vajadusele. Suuremate ostude, näiteks mähkmete, puhul tuleb alati kasuks ka Tarbi Targalt äpist hindade võrdlemine.”

Põnevad ostud skoorib ikka füüsilisest poest

Lastetoodete juures on oluline nende kvaliteet ning keskkonna- ja nahasõbralikkus. “Ostame väga paljusid lastetooteid just toidupoest, sest tihtipeale pole aega mitmes eri poes käia. Internetist tellides tuleb jälle kaua oodata ning teinekord peab mittesobivuse korral asjad ka tagasi saatma ‒ toidupoest saab asjad kohe kätte. Ostame toidupoest lastele kõik snäkid, näiteks smuutid, riisivahvlid, kuid samuti mähkmed ning niisked salvrätikud, sest hüpermarketitest leiab väga mitmekülgse valiku hügieenitarbeid. Viimane hea leid lastele olid väga armsad ja hea hinnaga kõrrega joogipudelid. Mõnes Prismas on isegi mänguasjavalik sama lai kui mänguasjapoodides. Lisaks oleme ka armsaid Muumi riideid just Prismast ostnud.”

Ninel fännab ka jaekettide omabränditooteid. “Mulle on alati meeldinud kõik Rainbow’ tooted (mida hakkab edaspidi asendama Prisma omabränd Coop): näiteks nende kohupiimad, riisid, makaronid, konservid, laste smuutid ja palju muud. Prismades on suurepärane külmutatud toodete valik ja ma võtan alati selle lisaaja, et vaadata üle kõik uus, põnev ja soodne.”

Ninel soovitab: võta lapsed poodi kaasa

“Võta lapsed poodi kaasa, nii pole aega poes niisama uudistada ega emotsioonioste sooritada!”

Peamine nipp raha säästa on aga siiski ostude planeerimine. Oluline on koostada poenimekiri ja poeskäiku põhjalikult planeerida, et nädalaostud kõik korraga ära teha. “Nimekirjaga poodi minnes ei satu ostukorvi nii palju “suvalisi” asju. Minu lastele meeldib asju ise kärusse panna ja harvad pole ka korrad, kus pean mõne smuuti või snäki juba poes lastele kätte andma. Üldiselt on lastega poes käimine väikestviisi loterii, aga harjutamine teeb meistriks,” julgustab Ninel lastega poodides käimist.

Alates 11. märtsist odavdas Prisma rohkem kui 400 toidukauba ja 100 tööstuskauba hinnad, et olla keerulise majandusliku olukorra ajal toeks Eesti peredele ning pakkuda kvaliteetseid tooteid usaldusväärselt soodsa hinnaga. Prisma põhirõhk on seatud toodetele, mida tarbivad eelkõige lastega pered, näiteks on olulisemalt soodsamaks muudetud mähkmete ja piimatoodete hinnad. Odavdamise hinnakampaania tootevaliku leiab Prisma kauplustest ja e-poest.

Copy
Tagasi üles