Katrin Kuldma avaldab, milline on ainus keskkonnasõbralik moevalik

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Foto: Karl Kuldma

Tallinn Fashion Weeki kevadisel moelaval on publiku ees Amanjeda by Katrin Kuldma naturaalsetest kangastest loodud bespoke ehk eritellimusel valmivad rõivad.

Kevad-suvine kollektsioon pakub kõrget kvaliteeti igaks olukorraks nii meestele kui ka naistele. Moelaval saab näha tellija mõõtude ja soovide järgi valmivate teksapükste ja luksuslike T-särkide mudeleid puuvillast kašmiirini, stiilseid safarikomplekte, kehapaitavaid suvekleite õhulisest linasest ning ülipidulikke siidist kleite ja ülikondi. Kõikidele mudelitele pakub Amanjeda by Katrin Kuldma moemaja laia kangavalikut, millele saab juba pilgu heita moemaja kodulehel ja Ultima Thule galerii salongis.

Foto: Karl Kuldma

«Bespoke ehk eritellimusel valmivad rõivad, mis on valmistatud päris oma mõõtude järgi parima kvaliteediga naturaalsetest kangastest, on ainus tõeliselt keskkonnasõbralik moevalik,» on Katrin Kuldma veendunud. Bränd näeb, et keskkonnaprobleemide suurimaks põhjuseks on ületarbimine. Moemaja kutsub inimesi oma ostuotsuseid tegema südamega ning ostma vaid seda, mis korda läheb, ehk siis pigem vähe, aga hästi. «Tellides rõivad täpselt oma mõõtude järgi naturaalsetest, keskkonnasõbralikult toodetud ja valmistatud materjalidest, mille päritoluga saad end moebrändilt infot küsides täpselt kurssi viia, saad nautida oma moekate rõivaste esteetikat ja kandmismugavust, kestvust ja eetikat,» sõnab Kuldma.

Foto: Karl Kuldma

«Kui kõnnid tänaval ja märkad, et inimesed on natuke nukralt või õnnetult riides, siis see teeb mind ka kurvaks. Selline õnnetu välimus ongi see, mis ei ole stiilne, mis ei rõõmusta silma,» rääkis Kuldma sügisesel Tallinn Fashion Weekil. «Aga mis on stiil? Seda on raske kahe sõnaga öelda. Kollektsioone tehes proovin ma oma sõudega paremini näidata, mis minu arvates on stiil.»

Amanjeda by Katrin Kuldma moemaja asub Tallinnas Maakri kvartalis Ultima Thule galeriis. Kohapeal saab näha ja proovida valmisrõivaid, teha kanga ja mudeli valikud ning anda oma mõõdud rõivaste valmistamiseks.

Foto: Karl Kuldma

Piletid 19. aprillil kell 20.30 toimuvale Tallinn Fashion Weeki moeetendusele on saadaval Fienta platvormil. Paljud piletid on juba välja müüdud, seega tasub kiirustada, et moeelamust Kalev Spas oma silmaga nautida.

Tallinn Fashion Week x Postimees Naine

Kõige kiirema, põnevama ja sisukama kajastuse kõigest Tallinn Fashion Weekil toimuvast leiad nüüd Postimees Naisest.

  • parimad riietujad,
  • vaade otse esireast,
  • moeetenduste suured moegaleriid,
  • intervjuud,
  • videod,
  • sündmused,
  • kõik ühest kohast!

Eesti stiilsete ja säravate inimeste kohtumispaik on Postimees Naine

Tallinn Fashion Week
Tallinn Fashion Week Foto: TFW

Tallinn Fashion Weekil näeb sel kevadel 11 parima moelooja etendust. Piiratud hulk pileteid Eesti mõjukaimale moesündmusele Tallinn Fashion Week on saadaval siin.

Vaata Tallinn Fashion Weeki bukletti siit

Tallinn Fashion Week 2024 kevad.
Tallinn Fashion Week 2024 kevad. Foto: TFW
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles