Postimehe suvereporter: ma ei osanud isegi ette kujutada, kui suure arengu ma ühe aastaga läbi teen!

Naine
Copy
Christin Liis Krass.
Christin Liis Krass. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Christini tee Postimehes sai alguse umbes aasta aega tagasi. Tollal elas ta veel Bangkokis, kuid otsis suveks Eestisse tööd ja vaatas läbi töökuulutusi. Lõpuks haaras Christini tähelepanu huvitav pakkumine teemaveebide suvepraktika kohale. Ta oli varem kirjutanud vabakutselisena reisilugusid, mis meeldis talle nii väga, et nüüd küsis ta endalt: miks mitte seda lausa iga päev teha?

Christin Krassi kogemus Postimehes:

Tagantjärele on nii tore mõelda ennast sellesse aega tagasi – kuidas ma varem ei mõelnud meedias töötamise peale?! Ehe näide, et iga asi tuleb omal ajal. Praegu tundub see mulle ideaalne töö, võiks öelda, et rohkem nagu elustiil. Aasta Postimehes on viinud mind kokku maailma toredaima tiimiga ja esimesest kohtumisest peale tekkis omavaheline soe usaldusside.

Mulle ja teisele suvepraktikandile Joonasele anti vaba voli valida välja just need teemad ja sündmused, mis meid ennast kõige rohkem kõnetavad. Armas Elustiili toimetus, mis on nüüd mulle väga oluliseks saanud, toetas mind esimesest päevast alates oma huumori ja positiivse ellusuhtumisega, et mul oleks võimalik oma ideed ja unistused ellu viia.

Elustiili toimetus.
Elustiili toimetus. Foto: Erakogu

Vägagi peab paika väide, et sul võib küll hea töö olla, aga kui keskkond selle ümber mädaneb, siis ei loe ka palganumber või töö iseloom. Meie ülimalt vinge meeskond on just peamine põhjus, miks soovisin pärast praktikat Postimehesse edasi jääda. Õnneks see võimalus ka tekkis.

Aasta aja jooksul olen kirjutanud palju artikleid peaaegu igast valdkonnast – alustades veidratest puhastustrendidest ja lõpetades kogemuslugudega Tai stripiurgastest. Inimesele, kellele meeldib iga päev kokku puutuda võimalikult paljude teemadega, sobib see töö ideaalselt.

Olen kajastanud mitmeid sündmusi nii videos kui ka kirjutades, olen olnud uute projektide algatamise juures, näiteks aitasin kaasa Postimehe digiajakirjade sünnile. Samuti olen osalenud taskuhäälingutes ja telesaadetes.

Nagu ameeriklastele meeldib öelda: little did I know (kui vähe ma aimasin – toim), mis juhtuma hakkab, kui saatsin kandideerimisavalduse väikeses Bangkoki kohvikus 40-kraadises kuumuses istudes. Ma ei osanud isegi ette kujutada, kui suure arengu ma ühe aastaga läbi teen ja seda nii inimesena kui ka professionaalselt. Elu on äge!

Postimees Grupp ja Duo Media Networks ootavad sel suvel oma tiimi lisa. Konkurss on avatud ligi 40 praktikakohale. Kui soovid sel suvel olla osa Postimees Grupi tööperest, kus sinu tööl on päriselt mõju, oled oodatud kandideerima juba täna: www.postimeesgrupp.ee/praktika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles