6 aastat hiljem astub taas Tallinn Fashion Weeki lavale rahvusvaheliselt nime teinud moelooja Jo Nurm. Kes ta selline on? Jo Nurm on erakordselt isikupärase, futuristliku ja maagilise käekirjaga moedisainer, kelle headust kinnitab Hõbenõela võit aastal 2015.

Mida Eesti moetalent maailmas mürgeldades juurde on õppinud, saab peagi näha!

Jo Nurm ilmus Eesti moeareenile radikaalselt omapärase käekirjaga talendina. Mitte miski, mida tema disainis, ei meenutanud moeruumi tema ümber. Ta hakkas täitsa uuest otsast ja uues suunas lammutama tehes seda niisuguse kõikevõitva uljusega, et jäi otsekohe meelde.

ATH on minu jaoks uus algus

Moedisaineri perspektiivi muutis sel aastal saadud ATH diagnoos. «ATH diagnoos on minu jaoks saanud märgiks uuele algusele ning võimaluseks leida endas jõudu, loovust ja isikupära. See ei olnud mitte koormaks, vaid pigem võimalus leida endas jõudu ja olla enda vastu lahke, olles avatud uuele õppimisele ja kasvule. Lubada endal olla tugev, ainulaadne ning julgeda astuda uusi samme eneseavastamise teel.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.