HÄMMASTAV 30 aastat teineteisest mitte teadnud kaksikõdedel on täpselt samad eluvalikud

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Loo avafoto on illustratiivne
Loo avafoto on illustratiivne Foto: Shutterstock

Kaksikutel on eriliselt lähedased sidemed, neist on kirjutatud raamatuid ja vändatud filme. Ühed kaksikõed, kes sündides lahutati ja alles 30-aastaselt kohtusid, tõestasid, et ühemunakaksikutel on maagiliselt sarnane tunnetus. Need õed olid isegi oma poegadele samad nimed pannud. 

Kaksikõed Sun Ye ja Liu Yan adopteeriti 1991. aastal peatselt pärast nende sündi eri peredesse. Seitsmeaastaselt sai Sun teada, et ta elab kasuvanematega, ja hiljem sai teada, et tal on kaksikõde. Palju aastaid hiljem sattus Sun kogemata Liu sotsiaalmeediaprofiilile. Hiinlanna oli nende sarnasusest üllatunud ja sai kohe aru, et see on tema õde. Sun sai teada, kus ta töötas, ja üritas temaga kohtuda, kuid oli liiga hilja – Liu oli juba töölt lahkunud.

Siis sai Sun oma kaksikõe parima sõbra telefoninumbri ja ütles tema kaudu Liule, et ta on ta kaksikõde. Liu ei teadnud, et kasvas üles kasuperes, mistõttu arvas ta alguses, et Sun on pettur. Tema tädi, kellelt ta nõu ja abi palus, kinnitas aga, et ta on lapsendatud ja imikuna oma kaksikõest eraldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles