LIIGUTAV LAHKUS Restorani omanik täitis oma kliendi viimase soovi: emotsionaalselt oli see väga raske (1)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Shutterstock

Ilusad on need inimesed, kes teevad isetult veidi rohkem, kui otseselt peavad. Ühe restorani omanik võttis pikemalt mõtlemata ette pika teekonna, kui kuulis oma kliendi viimasest soovist. 

Restoran Mama Kwans Tiki Bar & Grill Põhja-Carolinas sai veebruaris ebatavalise tellimuse. 

Neile helistas Mary Simmons, kes rääkis, et tema 47-aastasel sõbrannal Heather Bowersil on vähk ning naisel on jäänud elada vaid mõned päevad või lausa tunnid. Simmons selgitas, et Bowers puhkas oma abikaasaga sageli Outer Banksis ja Mama Kwans Tiki Bar & Grill oli üks tema lemmikrestoranidest. Seal tellis ta alati üht praetud sealihaga rooga ning just see toit oli ka raskelt haige naise viimaseks sooviks. 

Simmons rääkis The Guardianile, et tal oli vähe lootust, et tema ettevõtmine õnnestub, sest Outer Banks asub Bowersi kodust umbes kuuetunnise autosõidu kaugusel. Isegi kui restoran oleks nõus, oli kahjuks suur tõenäosus, et roog ei jõua õigeks ajaks Heatherini. Seetõttu oli Simmons heas mõttes šokeeritud, kui talle helistati peaaegu kohe tagasi ja öeldi, et restorani omanik Kevin Cherry on juba tellimusega nende poole teel. Cherry sõitis kogu tee ilma peatuseid tegemata ja jõudis õigel ajal kohale. Bowes sai viimast korda nautida oma lemmikrooga ja meenutada seda süües oma puhkuseid perega ookeani rannikul. Ta suri järgmisel ööl.

Cherry ütles, et reis oli tema jaoks emotsionaalselt raske, kuid ta püüdis süngust eemale tõrjuda ning tuua Bowerile ja tema perele Outer Banksist päikest ja rõõmu. Mees ei soovinud, et tema tegu avalikku tähelepanu pälviks, kuid Simmons ei hoolinud sellest palvest: «Ta täitis ühe Heatheri viimastest soovidest. Selline lahkus väärib tunnustust. Ma räägin kogu Bowersi perekonna nimel: tänan teid ja jumal õnnistagu teie imelist südant.» 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles