Anastassija Balak esitleb uusi ookeanist inspireeritud ujumisriideid

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Foto: Maksim Shmeljov

Rätsep ja moelooja Anastassija Balak esitleb Tallinn Fashion Weekil uut ujumisriiete kollektsiooni, mis on inspireeritud ookeanist ja veealusest maailmast.

Kollektsiooni «OCEAN» naelaks on disaineri enda loodud originaaltrükised. Moelaval saab näha palju rannamantleid, pareosid, kleite ja kostüüme. Lisaks on kollektsioonis uuenduslikust võrkkangast valmistatud ujumisriided «SMART». «Sellisest poolläbipaistvast kangast ujumistrikooga saab päevitada ilma päikesepõletust saamata,» selgitab Anastassija Balak nutikate rannarõivaste tausta.

Foto: Maksim Shmeljov

Kollektsioonis on ohtralt erksaid värve nagu kuninglik sinine, korall ning erinevad toonid rohelisi ja punaseid. Ujumisriideid leiab igale maitsele, olgu nad erksate trükistega või silmi rahustavaid, aga ka ülikinniseid ja avatud lõigetega. Rõivaid täiendavad aksessuaarid meritähtede, karpide ja korallide näol.

Anastassija Balak on rätsep ja moelooja, ABFD ujumisriiete kaubamärgi looja, stuudio AVANTGARD omanik. Tänaseks on Anastassija juba üle kümne aasta töötanud enda loodud moebrändis AB Fashion Design, mis on keskendunud nii oma ujumistrikoode ja suverõivaste kollektsioonide loomisele, kui ka eraklientide tellimustele individuaalsete mõõtude alusel.

Foto: Maksim Shmeljov

Inspiratsiooni ja uute ideede saamiseks armastab Anastassija reisida Pariisi või Itaaliasse kangaste ja aksessuaaride näitustele, kust leiab kõik uue loomingu jaoks vajaliku. Kuna Anastassija pöörab oma töös suurt tähelepanu kvaliteedile, püüab ta kõik materjalid tellida Itaaliast, kus kaup on usaldusväärne ja hinnatud. Just kanga kvaliteet määrab, kas ujumistrikoo venib päikese käes kiiresti välja ja tuhmub või on see isegi mõne aasta pärast nagu uus.

Foto: Maksim Shmeljov

AVANTGARDi stuudios saab tutvuda laia valiku kangastega, alates lihtsatest ja lõpetades unikaalsete mustritega. Samuti on stuudios olemas digitaaltrüki teenus, seega saab Anastassija luua igaühele eksklusiivse rannakomplekti.

Piletid kevadisele Tallinn Fashion Weekile, mis toimub Kalev Spa Hotell & Veekeskuses on saadaval Fienta platvormil.

Tallinn Fashion Week x Postimees Naine

Kõige kiirema, põnevama ja sisukama kajastuse kõigest Tallinn Fashion Weekil toimuvast leiad nüüd Postimees Naisest:

  • parimad riietujad,
  • vaade otse esireast,
  • moeetenduste suured moegaleriid,
  • intervjuud,
  • videod,
  • sündmused,
  • kõik ühest kohast!

Eesti stiilsete ja säravate inimeste kohtumismispaik on Postimees Naine

Tallinn Fashion Week
Tallinn Fashion Week Foto: TFW

Tallinn Fashion Weekil näeb sel kevadel 11 parima moelooja etendust. Piiratud hulk pileteid Eesti mõjukaimale moesündmusele Tallinn Fashion Week on saadaval siin.

Vaata Tallinn Fashion Weeki bukletti siit

Tallinn Fashion Week 2024 kevad
Tallinn Fashion Week 2024 kevad Foto: TFW
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles