OOTAMATU UUDIS 51-aastane Cameron Diaz sai teise lapse (1)

Copy
Foto: Michael Sohn / AP Photo / Scanpix

Ansambli Good Charlotte liige Benji Madden ja näitleja Cameron Diaz on hoidnud leibu ühes kapis juba üheksa aastat. Nende tütar Raddix tuli ilmale neli aastat tagasi ja sellest ajast peale on nad hoidnud oma elu privaatsena. Nüüd on paaril aga rõõmus uudis – nende perega liitus veel teinegi ilmakodanik.

51-aastane Cameron Diaz ja 45-aastane Benji jagasid eelmisel nädalal rõõmsat teadaannet, et nende peres kasvab nüüd poeg Cardinal. Allkirjas seisis: «Oleme õnnistatud ja põnevil, et saame teatada oma poja Cardinal Maddeni sünnist. Ta on fantastiline ja me kõik oleme nii õnnelikud, et ta siin on! Laste turvalisuse ja privaatsuse huvides me pilte ei postita, kuid ta on tõesti armas. Oleme õnnistatud ja tänulikud.»

Benji ja Cameron armastavad oma elu privaatsena hoida. Nad abiellusid 2015. aastal ja tervitasid oma tütart Raddixit 2019. aastal. Paar otsustas hoida Raddixi saabumist vaka all kuni tema sündimiseni, jagades uudist sotsiaalmeedias.

«Oleme nii õnnelikud, õnnistatud ja tänulikud, et alustame seda uut kümnendit teatega oma tütre Raddix Maddeni sünnist,» ütles Cameron Diaz oma esimese lapse sünniteates. «Ta vallutas kohe meie südamed ja täiendas meie perekonda.»

Benji Madden ja Cameron Diaz.
Benji Madden ja Cameron Diaz. Foto: MICHAEL NELSON / EPA / Scanpix

Lähedase sõnul oli paaril tütre eostamisega takistusi. «Enne seda punkti seisid nad silmitsi suurte väljakutsetega,» avaldas allikas. «Cameron peab seda last tõeliseks imeks.» Lisaks jagas too allikas, et Raddix tuli ilmale surrogaatema kaudu, ehkki paar pole seda kunagi avalikult kinnitanud.

Kõik pole sugugi vaimustuses, et Cameron ja Benji teise lapse said.

«Kes tahaks 51-aastaselt lapsevanemaks saada?»

«Oh issand. Ta on nii vana, et ma loodan, et nad kasutasid surrogaatema.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles