Charles muutis Camilla nõudmisel oma eluaegset toitumisharjumust, mis mõjutas ka tema töötajaid

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Ühendkuningriigi kuninganna Camilla ja kuningas Charles III. Camilla osaleb vapralt nii tööülesannete täitmisel, kui hoolitseb oma abikaasa heaolu eest.
Ühendkuningriigi kuninganna Camilla ja kuningas Charles III. Camilla osaleb vapralt nii tööülesannete täitmisel, kui hoolitseb oma abikaasa heaolu eest. Foto: George Rogers/SIPA/Scanpix

Siniverelistele on ette nähtud väga ranged reeglid ja ettekirjutused. Lisaks on nad ju kõigest inimesed oma kiiksude, pahede ja harjumustega. Hiljuti vähidiagnoosi saanud Charles loobus oma abikaasa Camilla palvel ja nõudmisel ühest oma eluaegsest ebatervislikust harjumusest. 

Kuninganna Camilla pole seni eriti suurte nõudmiste poolest tuntud olnud, kuid oma abikaasa tervis ja kiire taastumine on talle arusaadavalt väga olulised. Seetõttu võttis ta karmikäeliselt ette kuninga toiduharjumused ning nõudis, et kuningas loobuks ühest neist.

Nädalavahetusel osales Charles lühikest aega lihavõttepühade tähistamisel. See oli esimene avalik sündmus alates vähidiagnoosi avalikustamisest, sest arstid on soovitanud kuningal tööst mõnda aega eemale hoida. Kohustused on üle võtnud peamiselt kuninganna Camilla, vähemas osas ka teised kuningapere liikmed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles