Kriss Sooniku uus kollektsioon teeb moelavast muretu Austraalia

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Foto: Johanna Eenma

Neljapäeval, 18. aprillil toimub Tallinn Fashion Weeki raames Kriss Sooniku moeetendus. Esitlusele tulevad nii kevad-suvi 2024 kollektsioon kui ka erilised disainid, mis on toodetud ainult Jaapani turule.

Kriss Soonik SS24 kollektsioon on inspireeritud mõnusast Austraalia õhkkonnast.

Kujutelgem jalutamist liivarannal, froteehommikumantel tõmmatud üle ujumisriiete, nokkmüts kaitsemas silmi kiirte eest ning käes surfilaud. Just selline pilt inspireeris Krissi Austraalias, kus teda lummas sealsete tüdrukute mõnus, muretu olek.

Nüüd kujutlegem sama, kuid seda enda kodus. Surfilaua asemel on ehk käes raamat – justkui surfaks diivanil. Sellest sündiski kollektsioonile nimi «Couch Surfing». Värske kevad-suvine kollektsioon toob Austraalia muretu olemise siia, et jaguks ikka rohkem päikest, liiva, lainetes mängimist, kuid ka diivanil mõnulemist. Millest iganes kõige rohkem puudu, uues kollektsioonis on see olemas.

Foto: Johanna Eenma

Olgu selleks rõivad pruunist plisseerkangast, mis kumavad valguses kui kuldne kevadine päike, kirkad rohelised või beežid mänguliste mummudega – uus kollektsioon kihab seiklushimust ning pingevabadusest. Kindlasti ei saa unustada uhiuusi ujumisriideid, mis on disainitud nendeks toredateks surfipäevadeks.

Nagu kõik Kriss Sooniku tooted, on ka uus kollektsioon toodetud Eestis.

Kriss Soonik on leitav stuudiopoest aadressil Paavli 5/2, brändi ametlikult kodulehelt ja veebipoest Zalando. Samuti on kollektsioon saadaval mitmete brändi edasimüüjate juures, sealhulgas Tallinna Kaubamajas, Tallinn Design House'is, Pärnus Eesti moe poes Siluett ja Kuressaare disainipoes Pallopsoni. Kriss Sooniku rõivad on müügil ka Jaapani turul.

Tallinn Fashion Week x Postimees Naine

Kõige kiirema, põnevama ja sisukama kajastuse kõigest Tallinn Fashion Weekil toimuvast leiad nüüd Postimees Naisest:

  • parimad riietujad,
  • vaade otse esireast,
  • moeetenduste suured moegaleriid,
  • intervjuud,
  • videod,
  • sündmused,
  • kõik ühest kohast!

Eesti stiilsete ja säravate inimeste kohtumismispaik on Postimees Naine

Tallinn Fashion Week.
Tallinn Fashion Week. Foto: TFW

Tallinn Fashion Weekil näeb sel kevadel 11 parima moelooja etendust. Piiratud hulk pileteid Eesti mõjukaimale moesündmusele Tallinn Fashion Week on saadaval siin.

Vaata Tallinn Fashion Weeki bukletti siit.

Tallinn Fashion Week 2024 kevad.
Tallinn Fashion Week 2024 kevad. Foto: TFW
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles