PILTUUDIS Mihhail Kõlvart osales üle-eestilisel meieisapalve lugemisel

Naine
Copy
Meieisapalve ühislugemine Nõmme Baptistikoguduses, millest võtsid osa ka Mihhail Kõlvart ja Anastassia Kovalenko-Kõlvart.
Meieisapalve ühislugemine Nõmme Baptistikoguduses, millest võtsid osa ka Mihhail Kõlvart ja Anastassia Kovalenko-Kõlvart. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti kirikute nõukogu (EKN) kutsus täna, suurel neljapäeval kell 11.45 kogu Eesti rahvast üheskoos meieisapalvet lugema. Nõmme baptistikogudusse ilmus selleks puhuks kohale ka endine Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart abikaasa Anastassia Kovalenko-Kõlvartiga.

Neljapäeval kell 11.40 pandi kirikukellad kõikjal üle Eesti helisema ja algas otseülekanne Nõmme baptistikogudusest. Kell 11.45 esitas Birgit Õigemeel Tõnis Mägi laulu «Palve», misjärel loeti kristlike koolide laste ja kirikute juhtide eestvedamisel meieisapalvet. Palve lõpetas Ott Lepland lauluga «Võitmatu».

Ühisest palvelugemisest võttis osa ka Mihhail Kõlvart, kes on paaril viimasel päeval olnud meedia tähelepanu keskpunktis. Tallinna volikogu pidas teisipäeva hommikul erakorralise istungi, kus läks hääletusele 37 liikme esitatud umbusaldusavaldus linnapeale, keskerakondlasele Mihhail Kõlvartile. Umbusaldus läks läbi, mis tähendab, et Keskerakonna võim Tallinnas sai pärast 20 aastat läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles