FÄNNID ŠOKIS Näitlejanna Eva Mendes on tundmatuseni muutunud

Copy
Foto: www.imago-images.de / Scanpix

Ryan Goslingu naine Eva Mendes esines teisipäeval televisioonis ja tema välimus hämmastas fänne. Viimastel aastatel on Mendes veetnud palju aega kahe lapsega kodus, samal ajal kui Gosling on keskendunud oma näitlejakarjäärile.

Üle pika aja astus Mendes taas avalikkuse ette, esinedes saates «Today», et rääkida emadusest ja uuest pesukäsnaärist. Fännide tähelepanu köitis aga staari välimus, sajad inimesed väitsid sotsiaalmeedias, et tunnevad ta vaevu ära.

«Hoidke mu telefoni, ma isegi ei teadnud, kes see oli.»

«Ei!!! Miks Eva näeb välja nagu Raquel Welch?»

«Jooksin kommentaare lugema, mul on hea meel, et ma pole ainuke! Mida ta teinud on?»

Vaatamata segaduses fännide pealetungivatele märkustele, astusid teised kärmelt Mendese kaitseks välja.

«Loodan, et näen 50-aastaselt sama hea välja.»

«Ma armastan teda, ta näeb praegu välja nagu Raquel Welch!»

Mendes ja Gosling kohtusid filmi «New Yorgi varjus» (2012) võtetel. «Ma pole kunagi midagi sellist kogenud,» meenutas Mendes intervjuus. «See, kuidas ta töötab, tema pühendumus, kuidas ta tahab teha kõike nii hästi kui võimalik – ja see tähendab, et ta teeb ka oma kaasnäitlejad nii heaks kui võimalik. Kahjuks või õnneks on ainult üks Ryan, nii et varsti pärast seda lõpetasin näitlemise.»

Ta avaldas, et tema otsus taanduda näitlejakarjäärist, et keskenduda nende kahe tütre, üheksa-aastase Esmeralda Amada ja seitsmeaastase Amada Lee kasvatamisele, ei tulnud raskelt. «Polnud kaksipidi mõtlemist. Mul on nii vedanud. Tahtsin oma aega lastega veeta ja ma töötan endiselt, ma lihtsalt ei näitle, sest see viib su kodunt ära,» rääkis ta. «See oli peaaegu nagu sõnatu kokkulepe, et Ryan töötab ja mina töötan ka, aga kodunt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles