Megan Fox avaldas kõik ilulõikused, mis ta on lasknud teha

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Megan Fox.
Megan Fox. Foto: JEENAH MOON / REUTERS / SCANPIX

Megan Fox on olnud rambivalguses alates 21. eluaastast, mil ta sai kuulsaks rolliga filmis «Transformerid». Kogu tema karjääri jooksul on aktiivselt arutatud Foxi välimuse üle ja kui palju ta on noa all käinud. 37-aastane näitleja avaldas möödunud nädalal taskuhäälingus «Call Her Daddy» kõik ilukirurgia operatsioonid ja kosmeetilised protseduurid, mida ta on aastate jooksul teinud.

«Kui ma olin noorem, oli tõesti skandaalne midagi kohendada – mul on võltstissid muide alates 21. või 22. eluaastast, lasin need teha esimese ja teise «Transformeri» vahel –, kuid ma tegin seda konservatiivselt,» selgitas ta. «Kõik lasid midagi teha, aga seda ei tohtinud olla võimalik tuvastada.»

Fox otsustas üles lugeda kõik, mida ta teinud on. Ta alustas protseduuridest, mida ta pole teinud, ehkki seda kahtlustatakse. «Ma pole kunagi lasknud oma nägu ega kulme tõsta, kuigi tahaksin… Mul pole kunagi eemaldatud suuõõne rasvapadjandeid. Minult pole kunagi rasva eemaldatud, sest ma olen väga kõhn. Ma panen ainult rasva sisse, ma ei võta kunagi rasva välja. Ma pole kunagi teinud rasvaimu ega midagi sellist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles