Naine kaotas juuste kuivatamise ajal juhtunud õnnetuse tõttu käe

Copy
Loo avapilt on illustreeriv
Loo avapilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Naine, kellel juhtus juukseid kuivatades kohutavate tagajärgedega õnnetus, peab nüüd loobuma ka oma unistuste karjäärist. 

Lõuna-Carolinas elav Mary Wilson kuivatas 7. veebruari õhtul vannitoas oma juukseid, kui ta järsku minestas ning kokku kukkus. Ta lebas meelemärkusetult põrandal ligi veerand tundi, kuni elukaaslane ta sealt leidis. 

Wilsoni esimene mälestus teadvusele tulekust oli elukaaslase ehmunud hüüatus: «Su käsi!» Kui naine oma paremat kätt vaatas, ei tundnud ta seda enam üldse. «Ma isegi ei saanud aru, et see on osa minust, see ei olnud äratuntav kui minu käsi.» 

Mary toimetati kiiremas korras haiglasse ning paraku ei õnnestunud arstidel tema kätt päästa. Kuumakahjustuse tõttu tuli parem käsi kuni randmeni amputeerida. 

Kogu aja, kui ta oli meelemärkuseta, kuumutas föön tema kätt ja jäse sai tugeva kuumakahjustuse. Naise sõnul ei olnud tema föönil automaatset väljalülitust nagu lokitangidel või sirgendajatel, föön muudkui töötas suurel võimsusel kuuma õhuga. 

Enne õnnetust unistas Mary saada koerte juuksuriks, kuid nüüd kahtleb ta tugevalt kas ühe käega on üldse võimalik sellist tööd teha ning püüab leppida, et peab endale mõne muu ameti otsima. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles