Last, kelle ema tegeleb veebierootikaga, ähvardab koolist väljaheitmine

Copy
Naine on nördinud, sest tema töö ei kahjusta kedagi.
Naine on nördinud, sest tema töö ei kahjusta kedagi. Foto: Shutterstock

Klassikaaslased avastasid, et ühe nende kaasõpilase ema teenib veebis seksikate piltidega raha ja sellest koorus suur skandaal. Kas ka õiglane? 

Floridas elav Jen Walender teenib raha veebimodellina, poseerides kuumadel fotodel. Hiljuti võttis temaga ootamatult ühendust tema lapse kristliku kooli juhtkond, sest õpilaste seas hakkasid levima temast pildid ja teati, et ta on ühe samas koolis õppiva lapse ema. Seksikas sisu tekitas laste hulgas palju elevust ning häiris õppetööd, vahendas Daily Star

Naisele pandi pahaks ebasobivat käitumist, viidates kooli sisekorra eeskirjade punktile «Lapsevanemate käitumine, õigused ja kohustused», kus seisab: «Iga õpilase vanemat, kes hirmutab, ahistab, esitab valeandmeid või muul viisil sobimatult suhtleb personali, õpilaste või teiste vanematega isiklikult, elektroonika, sotsiaalmeedia, interneti või muul viisil, võidakse karistada ja/või eemaldatakse nende lapsed kooli nimekirjast.» 

Walender pandi valiku ette, kas lõpetab oma modellitöö ja laps saab koolis jätkata või jääb oma töökohale kindlaks ning peab lapsele uue kooli leidma. 

Kool ütles FOX35-le: «Kuigi me ei kommenteeri konfidentsiaalseid õpilastega seotud küsimusi, oleme erakoolina pühendunud õpilaste kristlikule elustiilile ja konservatiivsete piibellike väärtuste propageerimisele. Vanematelt oodatakse meie kooli väärtuste toetamist.» 

Walenderi sõnul andis tema lapse kool talle tööga lõpetamiseks aega 15. märtsini, vastasel juhul visatakse tütar välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles