MILLINE PÜSS! 56-aastane Nicole Kidman heitis riided seljast

Copy
Nicole Kidman
Nicole Kidman Foto: Tony Michaels / ROT / Capital Pictures / Scanpix

Nicole Kidman tõestas värskes ajakirja Elle numbris, et vanus pole muud kui number. 56-aastane näitleja poseeris väljaandele kaunis musta värvi aluspesus, mis rõhutas ta siredat figuuri.

Rääkides avameelselt sellest, kuidas elu viimasel ajal on, ütles näitleja väljaandele: «Mul on väga täisväärtuslik elu inimestega, keda ma armastan. Kasvatan tütreid, olen naine, olen parim sõber, olen õde, olen tädi, mul on inimestega sügavad intiimsed suhted. Ja see on minu jaoks elu mõte. Samuti tuleb kanda selle eest hoolt, mida me endast maha jätame, kelle me maha jätame ja kuidas seda austusega teha.»

Kidman värskeim roll on Amazoni sarjas «Expats», kus ta mängib ema, kelle poeg Hongkongi ööturul kadus. Kuigi ta tunnistas, et see roll oli raske, on ta tänulik elu õppetundide eest, mida karjäär on talle andnud.

Näitleja oli abielus näitleja Tom Cruise'iga 1990–2001 ja neil on kaks ühist last – Isabella ja Connor –, kelle nad adopteerisid 90ndatel.

2006. aastal abiellus ta kantrilaulja Keith Urbaniga, kellega elab Tennessees. Neil on kaks teismelist tütart, Sunday ja Faith. Kidman ütles, et naudib nüüd elus lihtsamaid asju, nagu kooli annetuskampaaniates ja kogukonnaprojektides kaasalöömine.

«Mulle meeldib olla osa millestki, mis ei ole seotud minu tööga ega sellega, kes ma olen. Olla lihtsalt üks kodanik maailmas,» rääkis ta Elle'i intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles