Õpetaja vägistas 12-aastase koolipoisi ja sundis teda juhtunust vaikima

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kui keegi sulle liiga teeb või kahtlustad kellegi teise puhul vägivalda, siis ära kõhkle ega kahtle, vaid pöördu viivitamatult politseisse.
Kui keegi sulle liiga teeb või kahtlustad kellegi teise puhul vägivalda, siis ära kõhkle ega kahtle, vaid pöördu viivitamatult politseisse. Foto: Shutterstock

Ameerika Ühendriikides anti kohtu alla Floridast pärit õpetaja, kes vägistas koolipoisi ja maksis talle vaikimise eest kingitustega.

Märtsi alguses esitati 32-aastasele õpetajale Lauren Kingile süüdistus sobimatus suhtes oma õpilasega. 28. jaanuaril andis naine 12-aastasele koolilapsele oma isikliku telefoninumbri ja käskis kõik temalt saadud sõnumid alati kustutada. Alates sellest hakkas ta poisile  saatma endast alastifotosid ja videoid, milles ta käitus seksuaalselt ning võrgutavalt. 

Hiljem lubas King Fox4News andmetel lapsele raha anda. Kohtudes seksis ta lapsega oma auto tagaistmel ning andis seejärel poisile 235 dollarit. Veel kinkis ta lapsele pusa, iPhone'i, kõrvaklapid ja arvuti ning ostis süüa. Kingitusi tegi ta selle eest, et laps juhtunust kellelegi ei räägiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles