OHHOO 4 toitu, mida Briti kuningapere kunagi ei söö

Christin Krass
, ajakirjanik
Copy
Saa teada, mis on need toidud, mida Briti kuningapere toidulaualt ei leia!
Saa teada, mis on need toidud, mida Briti kuningapere toidulaualt ei leia! Foto: George Rogers / SIPA / George Rogers / SIPA

Kuigi Briti kuninglik perekond naudib tavaliselt oma erakokkade valmistatud peeneid toite, on neli konkreetset toiduainet, mida neil ei lubata tarbida.

Üht toiduainet keelatakse kuningapere liikmetele, kuna nad võivad selle söömisest haigeks jääda. Selleks toiduks on mereannid karbid. The Expressile antud intervjuus ütleb endine kuninglik ülemteener Grant Harrold, et karpidest saadava toidumürgituse oht on liiga suur, mistõttu pole kuninglikel pereliikmetel lubatud neid regulaarselt süüa, olgu see siis välisvisiidil või igapäevatööd tehes. 

Nagu öeldakse «Reeglid on loodud selleks, et neid rikkuda», siis on ka siniverelisi nähtuda toore kalaga patustamas. Näiteks armastab Prints William väidetavalt sušit ja kui kuningas Charles oli prints, nautis ta 2013. aastal täiel rinnal Whitstable'i austrifestivali. Kaamera püüdis pildile hetke, kus Charles asus austrit maitsma, samal ajal kui Camilla seisis ta kõrval, salvrätik näpus, juhul kui auster ei peaks hästi maitsema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles