MIDA TEHA? Mehe mure: mu tütre sõbranna lööb mulle külge

Copy
Foto: Shutterstock

«Ta on alati olnud armas tüdruk,» alustas mees nimega Nigel Redditi foorumis oma muret. «Tema pereelu on minu teada stabiilne... ja enne viimast kuut kuud kohtles ta mind nagu täiskasvanut. See tähendab nagu ebamäärast inimkujulist objekti, mis toob-viib autoga tütart ja tema sõpru.»

Kui Nigel ja tema naine lahku läksid ning viimane välja kolis, kuulis Nigel pealt, kuidas tema tütar Nikki ja 18-aastane Becca itsitavad talle uue tüdruksõbra leidmise üle. Kuigi see tundus piisavalt süütu, muutus Becca peagi Nigeli suhtes ülimalt flirtivaks, mis tekitas mehes ebamugavust.

Ta rääkis Beccaga sellest, kuid tüdruk ainult naeris, kui Nigel käskis tal flirtimine lõpetada. Nigel tundis, et tal ei jää muud üle, kui tüdrukut vältida. «Aga viimased kaks nädalavahetust on ta mulle keset ööd purjus peaga helistanud ja öelnud, et kui ma talle järele ei tule, läheb ta jalgsi koju. Nii et ma korjasin ta peale, ta hakkas mind käperdama kuni sinnamaani, et mul oli probleeme juhtimisega, ja iga kord, kui peatusin, proovis ta mulle käed külge panna,» vahendab Express mehe sõnu.

«Ma tõesti ei tea, mis siin toimub. Ma olen kiilakas, ülekaaluline keskealine mees ja tunnen, et see on mingi nali, et ma olen sellele 18-aastasele tüdrukule selline kinnisidee. Olen sellest rääkinud oma tütrega, kes alguses pidas seda naljakaks, kuid pärast vestlust oma sõbrannaga on nüüd samuti murelik. Ma olen kindel, et midagi juhtub veel ning vajan lihtsalt nõu, kuidas panna teda mõistma, et ta peaks olema koos omavanuste poistega.»

Kommentaatorid andsid nõu:

«Kui lubad end jätkuvalt sellistesse olukordadesse tõmmata, ära imesta, kui see kontrolli alt väljub ja su elu ära rikub.»

«Ära veeda temaga enam hetkegi kahekesi. Mind ei huvita, kui purjus ta on. Helista ta vanematele... Sa ei veena teda kunagi, et ta peaks olema omavanuste poistega.»

«Mida rohkem sa võitled, seda suurem väljakutse see talle on. Lõika ta elust välja ja keela tal oma majja tulla.»

«Kutsu tema vanemad kohvile ja selgita, mis toimub... Ja anna neile teada, miks sa nende tütre oma elust välja lõikad. Neile ei pruugi see jutt meeldida, kuid nemad peavad oma tütrega rääkima ja asja korda ajama, mitte sina.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles