Vladimir Putinil on Alina Kabajeva asemel uus südamedaam (2)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
See foto Vladimir Putinist ja Alina Kabajevast on tehtud 2004. aastal. Just sel ajal hakatigi neid omavahelistes isiklikes suhetes seostama.
See foto Vladimir Putinist ja Alina Kabajevast on tehtud 2004. aastal. Just sel ajal hakatigi neid omavahelistes isiklikes suhetes seostama. Foto: AP/Scanpix

Aastaid on räägitud Vladimir Putini ja endise iluvõimlemise olümpiavõitja Alina Kabajeva suhtest. Väidetavalt on paaril ka mitu last. Nüüd kahistatakse, et iludus on troonilt tõugatud ja tema asemel veelgi noorem seltskonnatäht. 

Kuigi seda pole kordagi ametlikult kinnitatud, on Venemaa president Vladimir Putinit ja brünetti kaunitari Alina Kabajevat omavahel seotud väidetavalt juba ligi paarkümmend aastat. 

Kuulujuttude põhjal on Vladimir Putin edasi liikunud ning tema uueks südamedaamiks on Jekaterina Mizulina, kelle hüüdnimi on Barbie. 39-aastane naine on Venemaal tegutsev poliitik, kes on olnud esirinnas Venemaa sõjavastase veebisisu mahasurumises. Ka tegutseb ta valjuhäälselt LGBT-vastaste seaduste toetajana. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles